Uusi K-Market Haukiluoma avautuu Tampereella

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.1.2021 Torstaina 14.1.2021 klo 10 avautuu Tampereen Tyvikadulla uusi upea oman kylän kauppa K-Market Haukiluoma. K-kauppiaana toimii Mirva Kurki.

K-Market avautuu kasvavalle asuinalueelle uuden kerrostalon alakertaan ja asiakkailleen se on nykyaikainen kivijalkakauppa. ”Olen saanut toisen kauppani, K-Market Lamminpään, postiin paljon tuotetoiveita. Olen iloinen, että meitä odotetaan jo kovasti Haukiluomalle”, kauppias-Mirva iloitsee.

Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen on tyytyväinen, kun alueelle saadaan tauon jälkeen uudenkarhea K-Market. ”Uudella K-Marketilla on suuri merkitys asuinalueen elinvoimaisuuteen ja asiakkaiden viihtyisyyteen. Kauppias itsenäisenä yrittäjänä voi rakentaa kaupan valikoimasta asiakkaitaan kuunnellen todellisen oman kylän kaupan!”

Hurmaava hevi

K-Market Haukiluoma on nykyaikainen energiatehokas ruokakauppa. Tuotevalikoimaa löytyy niin arjen kuin juhlan tarpeisiin ja kaikille uusillekin toiveille on säästetty tilaa. ”Kaupastamme löytyy luomutuotevalikoima, runsaasti vegaanisia ja kasvistuotteita. Gluteenittomille tuotteille on oma alueensa ja irtokarkkivalikoima. Ylpeä olen K-Market Haukiluoman heviosastosta, se on suuri ja hurmaava!”, hehkuttaa Mirva. ”Lisäksi saamme monipuolisen valikoiman paikallisten tuottajien tuotteita valikoimiimme. Leipäosaston Bakeryssa paistetaan uunituoreita suolaisia ja makeita leipomuksia kaikkina viikon päivinä. Kaupasta saa myös vastapuristettua appelsiinimehua ja näyttävän kukkavalikoiman”, lupaa Mirva.

”Meillä on helppoa ja nopeaa asiointia varten kaksi itsepalvelukassaa ja tuotteet on myös mahdollista tilata verkkokaupasta ja noutaa sovittuna aikana”, Mirva kertoo

Kaupan visuaalista ilmettä piristävät kauppias-Mirvan näköiset sloganit. K-Market Haukiluomasta löytyy esim. tunnepysäkki, jossa voi hetken tuumailla, miltä nyt tuntuu.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuusasiat on hoidettu viimeisen päälle K-Market Haukiluomassa. Kaupan aulassa on käsien desifiointiautomaatti ja pullonpalautuspisteen luona on käsienpesuallas. Henkilökunta on koulutettu turvalliseen asiointiin. Kassoilla on pleksit ja mm. maksupäätteitä, ostoskärryjä ja kaappien ovia puhdistetaan jatkuvasti.

K-Market Haukiluoman työtehtäviin tuli runsaasti hakemuksia ja Mirva saikin sieltä kahdeksan henkilön reippaan, iloisen ja asiakaspalvelutahtoisen tehotiimin.

Kaupalla on lisäpalveluina Postin lokeroautomaatti, Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut sekä Veikkauksen On Line-pelipiste. K-Market Haukiluoman on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 9-23.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös