Toni Hahka K-Market Kasperin kauppiaaksi Seinäjoelle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2021 Toni Hahka aloittaa kesäkuun alusta kauppiastyöt Seinäjoen K-Market Kasperissa puolisonsa Riikka Lahden kanssa. He siirtyvät uuden K-Supermarket Kasperin kauppiaiksi sen valmistuttua.

Nykyiset kauppiaat Hannu ja Anna-Maija Koivula jäävät pitämään ensin pitkän kesäloman. He ovat toimineet Kasperissa kauppiaina komean liki 24 vuoden rupeaman.

”Kiitoksemme asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä toivotamme uudet kauppiaat tervetulleiksi Seinäjoelle. Olisimme halunneet järjestää lähtiäiskahvit asiakkaillemme mutta tässä maailman tilanteessa se ei ole mahdollista. Moikataan kuitenkin, kun tavataan”, toivottavat Koivulat.

Paluu Seinäjoelle

Toni ja Riikka aloittavat kauppiastyöt Seinäjoella innostunein mielin: ”Olemme molemmat täältä lähtöisin”, Toni kertoo. He toimivat tällä hetkellä kauppiaina Kurikassa K-Supermarketissa ja K-Market Saumantiellä. Seinäjoen Kasperi on Tonin seitsemäs kauppapaikka.

”Aloitamme työt Kasperissa henkilökuntaan ja asiakkaisiin tutustuen. Kauppiaina suurin vahvuutemme on, että pystymme toteuttamaan nopeasti asiakkaiden tuotetoiveita. Toivommekin, että meille tultaisiin rohkeasti kertomaan toiveet ja ideat, että saamme rakennettua valikoimiltaan juuri meidän asiakkaiden näköisen kaupan”, kehottavat Toni ja Riikka.

Toni kertoo, että vastuullisuus on tärkeä ja tavallinen osa kaupan arkea. ”Ensisijaisen tärkeää on, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen kauppaympäristön.” 

Kaikessa toiminnassa pyritään siihen, että hävikkiä tulee mahdollisimman vähän ja loput kierrätetään, mikäli se on mahdollista. ”Haluamme myös tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua kaupan töihin erilaisten työharjoitteluiden kautta.”

K-Market Kasperi kasvaa K-Supermarketiksi

Uuden K-Supermarket Kasperin rakennustyöt alkavat tänä keväänä. Rakennuksen koko on noin 2400 m2 ja pihaan tulee 150 autopaikkaa. Uusi K-Supermarket sijoittuu nykyisen K-Market Kasperin läheisyyteen liikenneympyrän vieressä olevalle tontille. Uusi kauppa avautuu 2022 alkukesästä.

”On mahtava haaste ja mahdollisuus, että pääsen kauppiasurallani rakentamaan täysin uutta Tavallista parempaa ruokakauppaa”, iloitsee Toni.

Toni on aloittanut jo 24-vuotiaana kauppiasuransa vuonna 2009. Kauppiaana hän on toiminut kahdella Neste Oil K-Market -liikenneasemalla Vaasassa, K-Marketissa Kyröskoskella ja K-Supermarketissa Ylöjärvellä. Tällä hetkellä kauppiastyötä tehdään Kurikan K-Supermarketissa ja K-Market Saumantiellä.

Tonin ja Riikan perheeseen kuuluvat tyttäret Emma 8 v. ja Nella 5 v. ”Kaiken mahdollisen vapaa-ajan pyrimme viettämään perheen kesken mökillämme Virroilla kaikkea mahdollista lasten kanssa touhuten.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös