Timo ja Sara Jääskeläinen K-Supermarket Nikinmäen ja K-Market Mikkolan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.1.2021 Timo ja Sara Jääskeläinen aloittavat kauppiaina Vantaalla 19.2. K-Market Mikkolassa ja 1.3. K-Supermarket Nikinmäessä. Mikkola ja Nikinmäki ovat heille järjestyksessään viides ja kuudes kauppapaikka.

Jääskeläiset ovat aloittaneet kauppiasuransa 2010 Espoon Suvelassa. K-Market Mikkola ja K-Supermarket Nikinmäki ovat heille järjestyksessä viides ja kuudes kauppapaikka.

”Uusien haasteiden vastaanottaminen tuntuu hyvältä. On todella mahtavaa päästä rakentamaan uusia asioita molempiin kauppoihin. Askel astetta suurempaan kokoluokkaan eli K-Supermarketiin on urallamme toivottu”, kertovat Timo ja Sara hyvillään.

Nikinmäessä osaksi yhteisöä ja Mikkolaan oman kylän kauppa

”Nikinmäki on mielenkiintoinen asuinalue, jossa tuntuu olevan aktiivisia asukkaita”, kertovat Jääskeläiset. ”Panostamme siellä asiakaskokemukseen, ruokaosaamisen esille tuomiseen sekä haluamme olla osa alueen yhteisöä”. K-Supermarket Nikinmäen valikoimat ja toiminnot päivitetään nykyaikaisiksi ja kauppaan tuodaan lisäpalveluna mm. kattavat pakettipalvelut.

”Mikkola on tiivis asuinalue ja kaupassa korostuvat nopea asiointi ja kattava valikoima. Remontoimme kaupasta nykyaikaisen oman kylän kaupan”, Timo ja Sara lupaavat. K-Market Mikkolaan tulevat asiakkaiden toiveiden mukaiseksi rakennettu valikoima ja kattavat oheispalvelut.

”Toimimme vastuullisesti ja huomioimme kauppojemme ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. Tuomme valikoimiimme pientoimittajien tuotteita kuten lähileipää, lähellä tuotettua hunajaa ja kattavan valikoiman pienpanimoiden tuotteita. Tulemme kiinnittämään huomiota hävikin vähentämiseen joka vaiheessa”, listaavat kauppiaat  kauppojensa vastuullisuustoimia. ”Tulemme myös panostamaan henkilökunnan osaamiseen ja työhyvinvointiin.”

Diplomikauppias Timo on suorittanut restonomiopintoja ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikkeenjohdon EMBA-tutkintoa. Sara on koulutukseltaan kotitalousopettaja ja kasvatustieteen maisteri. Saralla on myös yrittäjän ammattitutkinto.

Liikunnalliset kauppiaat

Timo harrastaa jääkiekkoilua ja pyöräilyä sen eri muodoissa. Saran sydäntä lähellä ovat tennis, koris ja uusimpana padel. Ala-asteikäiset pojat saavat vanhemmat kannustamaan jääkiekkokaukalon laidalle jälkikasvuaan.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös