Suvi Hussi Harjavallan K-Supermarket Myllyn kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.1.2021 Suvi Hussi astuu ensi kertaa kauppiasrooliin, kun hän aloittaa Harjavallan K-Supermarket Myllyn kauppiaana 1.3.

”On huikeaa päästä aloittamaan kauppiasura K-Supermarket Myllyssä. Olen opiskellut Satakunnassa ja nyt palaan tänne takaisin”, Suvi (30) iloitsee. ”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan kauppaan ja sen henkilökuntaan sekä asiakkaisiin.”

Kehitetään ruokaisuutta ja panostetaan tuoreosastoihin

”Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä K-Supermarket Myllyyn ja siihen panostamme jatkossakin. Me haluamme tarjota Harjavallan parasta asiakaspalvelua!”, kertoo Suvi.

Suvi odottaa innoissaan, että hän pääsee kehittämään kaupan tuoreosastoja ja tutustumaan paikallisiin tuotteisiin ja toimijoihin. Valikoimaa kasvatetaan ja siinä huomioidaan erityisesti asiakkaiden toiveet. ”Asiakaspalaute on tärkeää valikoiman kehittämisessä.”

”Haluan myös kehittää kaupan ruokaisuutta ja tuoda lisää virikkeitä arkiruuanlaittoon ja tarjota helposti mukaan otettavia vaihtoehtoja. On hienoa päästä kehittämään kauppaa osastoittain yhdessä henkilökunnan kanssa.”

K-Supermarket Mylly on tiivis osa yhteisöä

”Vastuullisuus on tärkeä osa kaupan toimintaa ja haluan viestiä kaikesta tekemisestämme avoimesti niin kaupassa kuin somen puolella”, kertoo Suvi. ”Valikoimanhallinnalla pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrän ja päämääränä on, että hyllyiltä löytyy juuri asiakkaidemme toivomia tuotteita. Haluan, että Mylly on jatkossakin tiivis osa yhteisöä ja tuomme tarjolle pientuottajien tuotteita tästä läheltä. Lisäksi työllistän mielelläni kasvavia kaupan alan ammattilaisia, joten eikun hakemusta tulemaan!”, Suvi kehottaa.

Suvi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on koko työuransa työskennellyt tavalla tai toisella elintarvikkeisiin liittyvissä tehtävissä. Kaupan työt ovat Suville tuttuja jo lapsesta saakka. Hän on kauppias jo toisessa polvessa, Suvin isä toimii myös K-kauppiaana. Valmistumisen jälkeen Suvi on työskennellyt viestintäalalla ja turkulaisessa leipomoalan yrityksessä myynti-, markkinointi- ja projektitehtävissä, jossa K-kaupat tulivat tutuksi myös toimittajan puolelta. Viimeisimpänä, ennen kauppiaskoulutukseen lähtöä, Suvi työskenteli IT-konsulttina elintarviketeollisuuden asiakkaiden parissa. Kauppiaskoulutuksen hän suoritti viime vuonna K-Supermarket Manhattan Cityssä Turussa, josta mukaan tarttui loistavat eväät tulevaa varten. ”Nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä omaan kauppaan – ja tottakai tartuin tilaisuuteen.”

Suvin perheeseen kuuluu puoliso Toni Tuominen, joka tukee häntä kauppiasuralla ja toimii tärkeänä sparraajana kotona. Toni on rakennusinsinööri ja työskentelee rakennusalalla. ”Vapaa-ajallani nautin matkustamisesta - kun tilanne sen taas sallii ja yhteisestä tekemisestä ystävieni ja perheen kanssa. Käyn toiminnallisella kuntosalilla ja harrastan jalkapalloa. Tykkään myös kokkailla hyviä ruokia yhteisiin illanviettoihin”, kertoo Suvi harrastuksistaan.

 K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös