Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Uudenmaan paras kauppa on Vihdissä

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Uudenmaan parhaan kaupan tittelin voittivat K-Supermarket Vihdin kauppiaspari Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.2.2021

”Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Vihdin voittoa perusteltiin seuraavasti: "Innovatiiviset ideat, kaupan vastuullisuutta kehittävät toimenpiteet, kuten sertifioitu kalatiski, sekä verkkokauppa kotiinkuljetuksineen ovat vain muutamia asioita, jotka tekevät tästä kaupasta asiakkailleen mieluisan. Tulokset näkyvät muun muassa hyvässä asiakastyytyväisyydessä."

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koko Suomen parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.

 

Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä 

 

Takaisin ylös