Sanna ja Rami Harju Nurmijärven K-Market Karppalasta on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.2.2021 Sanna ja Rami Harju Nurmijärven K-Market Karppalasta on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla.

Idearikkaat kauppiaat ilahduttavat asiakkaitaan Karppalassa

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan torstaina 4.2. kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden kauppiaan diplomi myönnettiin 11 K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

”Olemme todella onnellisia palkinnosta ja kiitos kuuluu koko henkilökunnalle! Kauppiasura on meidän unelmaduunimme ja yrittäminen on meille elämäntapa. Tarjoamme jatkossakin asiakkaille täysiä hyllyjä, laajaa valikoimaa sekä alueen parasta asiakaspalvelua” hehkuttavat Sanna ja Rami.

Harjujen palkintoperusteissa kiitellään K-Market Karppalan kehittämistä asiakaslähtöisesti ja asiakastyytyväisyyden korkeaa tasoa. Kauppa on kotoisa ja mukana paikkakuntansa elämässä. Myös kauppiaiden idearikkautta ja uusia tapoja palvella asiakkaita kehutaan. K-Market Karppala on mm. ollut avoinna jouluviikolla ympäri vuorokauden.

”Vuoden K-Market-kauppiaan diplomin kriteereinä ovat mm. liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi”, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös