Samuel ja Sara Satomaa Kempeleen K-Market Kokkokankaasta palkittiin Vuoden kauppiaina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.2.2021 Kempeleen K-Market Kokkokankaan kauppiaat Samuel ja Sara Satomaa on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan torstaina 4.2. kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden kauppiaan diplomi myönnettiin 11 K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

”Koko Kankaan Kyläkauppa”

Samuel ja Sara toteavat, että tämmöisen tunnustuksen saaminen tuntuu hienolta: ”Jatkuva halu mennä eteenpäin ja kehittyä säilyy edelleen mutta kyllä välillä on hyvä pysähtyä fiilistelemään onnistumisia.”

”Pienestä koostaan huolimatta K-Market Kokkokangas on "Koko Kankaan Kyläkauppa". Sen eteen teemme päivittäin töitä yhdessä huipun henkilökuntamme kanssa, ja pyrimme siihen, että kauppa pysyy ajan hermoilla ja mukautuu asiakkaiden tarpeisiin”, iloitsevat Satomaat.  

K-Market Kokkokankaalla on kokoaan suurempi sydän

Satomaiden diplomin perusteluissa todetaan, että he ovat luoneet K-Marketistaan särmän arjen kaverin, josta asiakkailla on paljon hyvää sanottavaa. Kauppiasparia kehutaan ahkeriksi, sydämellisiksi ja palveluhenkisiksi. Kaupan kompaktista koosta huolimatta asiakkaita on palveltu kattavasti, joustavasti ja tarpeita kuunnellen.

”Vuoden K-Market-kauppiaan diplomin kriteereinä ovat mm. liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi”, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös