Saku Kytölä K-Supermarket Hakunilan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 22.3.2021 Saku Kytölä aloittaa vappuna Vantaan K-Supermarket Hakunilan kauppiaana.

K-Supermarket Hakunilan nykyiset kauppiaat Janne ja Tiina Jutila jatkavat K-Supermarket Kellokosken kauppiaina.

K-Supermarket Hakunilasta arjen ja juhlan luottokumppani

”Tuntuu mukavalta ja haastavalta”, Saku kertoo tunnelmistaan. ”Hyppäys isompaan kauppaan tuntuu kuitenkin luontevalta ja olen innolla lähdössä vetämään Hakunilan supparia.”

Saku on viettänyt välivuotta kauppiashommista ja aikaisemmin hän on toiminut Pasilassa K-Market Ratiksen kauppiaana 13 vuotta.

”Hommat Hakunilassa alkavat henkilökuntaan tutustumalla ja sitten heidän kanssaan alamme toteuttamaan omaa liikeideaamme”, Saku kertoo.

”Tuon runsaasti lisää valikoimaa ja nostan tuoreosastot uuteen kukoistukseen. Haluan K-Supermarket Hakunilan olevan alueen palvelevin ruokakauppa, joka tarjoaa herkkuja niin arkeen kuin juhlaankin.”

K-Supermarket Hakunilassa toiminta on vastuullista, jossa huomioidaan kaupan ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. ”Ruokahävikin pienentäminen korostuu kaikessa toiminnassa ja haluan kattavasti lähituottajien sekä kotimaisten pientuottajien tuotteita valikoimiimme”, Saku listaa.

Turvallisuus on myös tärkeä osa kaupan arkea ja tarkoilla toimilla taataan henkilökunnan turvallinen työskentely sekä asiakkaiden asiointi.

Saku Kytölällä on pitkä ura kaupan työstä. Ennen kauppiasuraa hän työskenteli Lauttasaaressa K-Supermarketeissa ja kauppiasuralle hän lähti vuonna 2006.

Saku Kytölän perheeseen kuuluu puoliso ja kolme lasta. Saku harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Golf ja kalastus ovat myös lähellä sydäntä, ja niitä harrastetaan aina, kun aika siihen antaa myöten.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 
 



Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös