Ruoan verkkokauppatilaus kannattaa varata pääsiäiseksi viimeistään nyt – K-ruokakaupat palvelevat pääsiäisviikolla laajasti

Kevään suurinta ruokasesonkia, pääsiäistä vietetään tällä viikolla. Mikäli haluaa tehdä pääsiäisen ruokaostokset kotoa käsin, verkkotilaus onnistuu jo lähes 500 K-ruokakaupassa. Vapaita verkkokaupan toimitusaikoja on vielä tarjolla, mutta itselle sopiva vaihtoehto kannattaa varata pian. Myös kivijalkakaupat palvelevat laajoin aukioloajoin. Kaupassa käydessä kannattaa muistaa poikkeusaikaan kuuluvat turvallisen asioinnin ohjeet.

Ruoan verkkokaupan kysyntä on pysytellyt vilkkaana haastavassa koronatilanteessa, mutta 480 K-ruokakauppaa kattavan verkkokauppaverkoston myötä toimitusaikoja on kuitenkin hyvin tarjolla.

”Tällä viikolla ruoan verkkokaupan toimitusaikojen kysyntää lisää pääsiäinen, joten suosittelemme varmistamaan oman toimituksen viimeistään nyt alkuviikosta. Jos sopivaa aikaa ei ole tietyssä kaupassa tarjolla, kannattaa vapaiden toimitusaikojen tilanne tarkistaa toisesta kaupasta: laajan verkkokauppaverkoston myötä samalle postinumeroalueelle toimittaa usein useampikin kauppa”, K-ryhmän Head of eCommerce Hanna Heinänen vinkkaa.

Kaikki omalle alueelle toimittavat kaupat voi tarkistaa K-Ruoan kauppahakusivulta kirjoittamalla kenttään halutun postinumeron. Muodostuvasta listasta voi myös tarkistaa mitkä toimitustavat kukin kauppa tarjoaa: joko kotiinkuljetuksen, kaupalta noudon tai molemmat.

”Perinteisesti suuren kysynnän, eli Helsingin alueellakin saa vielä jopa samalle päivälle toimituksen K-Supermarket ja K-Market-kaupoista”, Heinänen kertoo.

Ruoan verkkokaupan kapasiteettia on lisätty K-ryhmässä kattavasti, esimerkiksi viime vuonna ruoan verkkokauppapalvelua tarjoavien kauppojen määrä kasvoi 241 uudella kaupalla.

”Ruoan verkkokaupassa keräilykapasiteetin nostolle omat rajoitteensa tuovat tilojen riittävyys, mutta tähän on vastattu muun muassa keräilytyön vuorottamisella sekä esimerkiksi erillisen kylmäsäilytystilan lisäämisellä. Vilkkaimmista kaupoista toimitetaan tällä hetkellä jopa 600 tilausta päivässä”, Heinänen toteaa.

Myös K-ryhmän kivijalkakaupat palvelevat pääsiäisviikolla laajoin aukioloajoin, mikä auttaa rauhallisen asiointiajan löytämistä. Kauppaan kannattaa mennä mahdollisuuksien mukaan yksin sekä muistaa käytössä olevat turvallisen asioinnin ohjeet, eli hyvä käsihygienia, turvavälien pitäminen ja maskin käyttö. Mikäli itsellä on vähäisiäkään oireita, kannattaa kääntyä esimerkiksi tuttavan avun tai verkkokaupan puoleen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös