Mikko Salmia Tampereen K-Citymarket Linnainmaan kauppiaaksi

Mikko Salmia aloittaa 13. huhtikuuta 2021 Tampereen K-Citymarket Linnainmaan kauppiaana. Nykyinen kauppias Ari Kuittinen lopettaa kauppiasuransa.

Diplomikauppias Mikko Salmia siirtyy K-Citymarket Linnainmaan kauppiaaksi Tampereen keskustan K-Supermarket Kuninkaankulmasta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2016. Mikko Salmian ura K-ryhmässä alkoi vuonna 2000 ja K-kauppiasyrittäjänä hän aloitti 2005 K-Marketissa Vesilahdella. Vesilahden jälkeen matka jatkui Pälkäneen K-Market Parilan kautta Tampereelle K-Market Vehmaisiin.

”Lähden Linnainmaan K-Citymarketin kauppiaaksi todella innostuneella mielellä. On erityisen hienoa saada näin harvinaislaatuinen mahdollisuus: isot saappaat täytettäväksi vielä sellaisessa K-Citymarketissa, jonka lähellä itse asun! Alue on tamperelaisena minulle tuttu. Kuittinen on tehnyt yhdessä henkilökuntansa kanssa hyvää työtä kaupan eteen, ja tästä on hyvä jatkaa”, Salmia kertoo.

Linnainmaan K-Citymarketin nykyinen kauppias Ari Kuittinen päättää kauppiasuransa 12 kauppiasvuoden jälkeen. Kuittinen aloitti K-kauppiasuransa Hämeenlinnan K-Supermarket Jukolasta, josta hän siirtyi Linnainmaalle keväällä 2013.

”Haluan kiittää erityisesti asiakkaita ja henkilökuntaa kuluneista vuosista ja kaikesta siitä, mitä vuosien aikana on saatu aikaan. Kauppiasura jää taakse hyvillä mielin, kun tiedän kaupan jäävän hyviin käsiin. Toivotan Mikolle onnea ja menestystä K-Citymarket-kauppiaana”, Kuittinen sanoo.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää Linnainmaan K-Citymarketia edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.

”K-Citymarket Linnainmaan asiakkaat voivat luottaa siihen, että tulen yhdessä henkilökunnan kanssa jatkamaan työtä, jota on jo vahvasti tehty. Ensimmäiseksi haluan tutustua sekä asiakkaisiin että henkilökuntaan – molempien toiveita aion kuunnella herkällä korvalla. K-Citymarket Linnainmaa on alueella se kauppa, joka on tuonut asiakkaille kaikenlaista uutta ja innostavaa. Tällä kehityspolulla tahdon jatkaa”, Salmia kuvailee.

Linnainmaan K-Citymarketin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

Takaisin ylös