Lahtelainen K-kauppias Leena Nykänen palkittiin Vuoden kauppiaan diplomilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.2.2021 Lahdessa kahta K-Marketia luotsaava kauppias Leena Nykänen on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla ansiokkaasta toiminnastaan.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan helmikuussa kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden kauppiaan diplomi myönnettiin 11 K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

Aseina ketterä toiminta ja hurmaaminen

Leena hehkuttaa ja kiittää henkilökuntaansa: ”Erityisen iso ja lämmin kiitos diplomista kuuluu koko henkilökunnalle. He ovat tarkkoja kauppojen siisteydestä sekä järjestyksestä ja palvelevat asiakkaita suurella sydämellä. Henkilökunta on yritykseni tärkein voimavara ja haluan pitää heistä aina erityisen hyvää huolta.” Leena kertoo myös, että hän palkitsee koko henkilökunnan hankkimalla heille oman treenikumppanin eli fitnesskellon.

”Olen toiminut kohta neljä vuotta kauppiaana ja tämä Vuoden kauppias-diplomi oli minulle todella suuri ja iloinen yllätys”, Leena iloitsee. Hän kertoo, että he ovat yhdessä henkilökunnan kanssa kehittäneet kauppojen toimintaa ja asiakaspalvelua.

”Kuuntelemme ja toteutamme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita valikoimien suhteen. Pyrimme reagoimaan nopeasti erilaisissa tilanteissa. Paras onnistumisemme vuonna 2020 oli ehdottomasti hyvän yhteistyön aloittaminen paikallisten ravintoloiden kanssa. Hurmasimme uusia asiakkaita ja ravintoloiden ruuat ovat ansainneet pysyvän paikan kauppojemme hyllyiltä.” 

Leena Nykäsen K-Marketit ovat Rautatienkatu ja Huovilankatu.

Diplomin perusteluissa kiitetään sitä, että asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä henkilökunnan iloisuuteen ja palveluaktiivisuuteen. Kauppiaan rohkeus tehdä uudistuksia ja edistää asioita nopeasti oli myös mainittu perusteluissa.

”Vuoden K-Market-kauppiaan diplomin kriteereinä ovat mm. liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi”, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös