Keiteleen K-Marketin kauppiaaksi Esa Töhönen ja samalla kaupassa alkaa remontti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.2.2021 Keiteleen K-Marketin kauppiaana aloittaa 15.3. Esa Töhönen. Samalla kiinteistössä alkaa remontti, jossa K-Marketiin tehdään mittavat uudistustyöt. 

Esa kertoo, että kauppiasuran aloittaminen tuntuu Keiteleellä mukavalta. ”Kauppa ja kylä tuntuu jo muutaman käyntikerran jälkeen hyvin kotoisalta. Olen kotoisin Paltamosta, joka on pieni pitäjä Kainuussa, joten uskon, että viihdyn täällä mainiosti.” Esa odottaa jo kovasti, että pääsee tutustumaan asiakkaisiin ja henkilökuntaansa.

Esa aloittaa kauppiasuransa heti syvästä päästä ja hän ryhtyy tekemään mittavia uudistus- ja remonttitöitä. Samalla kaupan nimi muuttuu K-Market Keiteleeksi.  

”Esan kauppiasura alkaa poikkeuksellisesti heti remontilla. Kauppa suljetaan edellisellä viikolla, jotta uudistustyöt saadaan täysillä käyntiin”, toteaa Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen. ”Kauppa oli jopa sulkemisuhan alla viime syksynä, mutta runsaiden asiakaspalautteiden perusteella ja kunnan johdon kannustuksella vakuutuimme, että Keiteleellä menestyy jatkossakin hyvän palvelun ruokakauppa”, jatkaa Kuosmanen. Postin toiminta jatkuu kaupan pihalle tuotavassa kontissa koko remontin ajan. Uudistettu K-Market Keitele avataan kesäkaupoille heti lumien sulettua.

”Tulukaahan juttusille ja ostoksille!”

”Tulen kehittämään tuoreosastoja lisäämällä laatua, tuoreutta ja valikoimaa. Asiakastoiveiden kerääminen aloitetaan heti ja niillä pääsemme rakentamaan kaupan tuotteet ja palvelut asiakkaidemme näköiseksi. Ja jotta kaupassamme olisi kiva käydä ostoksilla panostamme myös kovasti asiakaspalveluun”, kertoo Esa suunnitelmistaan K-Market Keiteleen suhteen.

”Vastuullisuusasioista nostan henkilökunnan hyvinvoinnista huolenpidon ja kotimaisten tuotteiden runsaan valikoiman. Nostan myös lähituottajien tuotteet hyvin esille”, Esa listaa.

Esa toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi ja tutustumaan uuteen kauppiaaseen: ”Otan mielelläni vastaan tuotetoiveita ja kehitysideoita. Kunhan saamme remontin valmiiksi, niin aukaisemme uudistuneen oman kylän kaupan, jossa on mukava käydä ostoksilla. Tulukaahan juttusille ja ostoksille!”

Esalla on koulutus konetekniikan insinööriksi. Hän on työskennellyt vanginvartijana ja kuntosaliyrittäjänä sekä -valmentajana. Kauppiasharjoittelun hän on tehnyt K-Supermarket Pihtiputaalla. ”Kiitokset kauppias Antti Heikkiselle ja hänen henkilökunnalleen hyvistä opeista kauppiasharjoitteluni aikana”, lähettää Esa terveiset Pihtiputaalle.

Esa kertoo, että hänen perheeseensä kuuluu kihlattu Hanna-Riikka, joka jatkaa omassa ammatissaan ja Kapu-koira. Esan harrastuksiin kuuluvat kuntosalitreenaaminen ja koiran kanssa ulkoilu.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 

Takaisin ylös