K-ryhmän myynti kehittyi viime vuonna Kanta-Hämeessä liki 13 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.2.2021 K-ryhmän myynti oli viime vuonna Kanta-Hämeessä yhteensä 291,3 miljoonaa euroa ja se kehittyi 12,8 % (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 192,7 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 7,8 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 64,9 miljoonalla eurolla ja se kehittyi 4,4 %. Autokaupan myynti oli 33,7 miljoonaa euroa.

”Myynti kehittyi maakunnassa huimat lähes 13 %, johon voi olla erittäin tyytyväinen”, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä iloitsee. ”Päivittäistavarakauppojen kehityksessä näkyivät hyvät kauppakohtaisten liikeideoiden toteutukset, kun kokonaiskehitys oli liki 8 %. K-Citymarketeissa kauppa kävi huimalla 21 %:n kehityksellä.”

”Kotitalouksien into remontointiin siivitti rakentamisen ja talotekniikan kauppaa. Viime vuonna K-ryhmään ostetut autokaupan toiminnot ovat tuoneet hyvän lisäkehityksen alueen kokonaismyynteihin”, Heikkilä jatkaa.

Riihimäelle avattiin uusi Onninen Express -myymälä syyskuussa.

Lisätietoja: Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä, puh. 0500 496 170, mail: timo.heikkila@kesko.fi

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 11 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 25 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu yli 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Kesko on maailman vastuullisin ruokakaupan alan yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). www.kesko.fi

Takaisin ylös