K-ryhmän myynti kehittyi Keski-Suomessa viime vuonna liki 8 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.2.2021 K-ryhmän myynti Keski-Suomessa oli viime vuonna yhteensä 387,5 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 7,9 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli yhteensä 277,6 miljoonaa euroa ja se kehittyi 8,3 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 109,9 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 7,0 %.

Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen on tyytyväinen: ”Ketjukauppojen myyntien kehitykset ovat olleet hyviä. Parin viime vuoden mittavat yli 50 miljoonan euron investoinnit alkavat tuottaa tulosta ja luvuissa näkyvät myös kauppiaiden hienot kauppakohtaisten liikeideoiden toteutukset.”

Keväällä Korpilahdella avataan uusi K-Market.

Lisätietoja: Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen, puh. 050 62026, mail: jari.alanen@kesko.fi 

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 11 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 25 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu yli 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Kesko on maailman vastuullisin ruokakaupan alan yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). www.kesko.fi

Takaisin ylös