K-ryhmän ja Woltin kokeilu alkaa: Vantaalla täysin uusi toimintamalli tuo ruokaostokset kotiovelle jopa tunnissa – myös sunnuntaisin

Vantaalaiset voivat pian saada ruokaostokset uudella tavalla jopa tunnissa kotiovelleen, kun K-ryhmän ja Woltin kokeilu pikatoimituksista alkaa ensi maanantaina. Tilauksia toimitetaan laajoin palveluajoin, myös viikonloppuisin. Vastaavaa toimintamallia ei aiemmin ole ollut Vantaalla käytössä.

Ruoan verkkokauppa on nykyään osa yhä suuremman asiakasjoukon arkea: viime vuonna ruoan verkkokauppa kasvoi K-ryhmässä noin 400 prosenttia.

”Asiakkaiden kiinnostus ruoan verkkokauppaa kohtaan on huomattu myös meillä K-Market Tikkurissa. Kasvun keskellä on tärkeää pitää kiinni palvelun kehittämisestä, jotta pystymme täyttämään asiakkaiden muuttuvatkin tarpeet”, K-Market Tikkurin kauppias Olli-Pekka Haimila kertoo.

”Verrokit verkkokaupassa tulevat maailmalta, joten meidän on liikuttava ripeästi: se tarkoittaa myös uusien ominaisuuksien testausta. Siksi aloitamme K-Market Tikkurissa ensi viikon alussa kokeilun, jossa ruokaostokset toimitetaan asiakkaalle jopa tunnissa Woltin lähettikumppanien avulla”, hän jatkaa.

Toimitukset myös sunnuntaisin

Toimintamalli on Vantaalla täysin uusi. Asiakkaiden tilattavissa on koko K-Market Tikkurin 8 500 tuotteen valikoima aina kaupan omia tuotteita, kuten kaupassa puristettua appelsiinimehua, oman keittiön leipiä ja salaatteja myöden. Tilaus tehdään monelle jo tuttuun tapaan K-Ruoan verkkokaupassa ja toimitusten kuljettamisesta pikana asiakkaille vastaavat Woltin lähettikumppanit.

Toimitusajat ovat laajat, niitä tehdään arkisin ja lauantaisin klo 21 asti sekä sunnuntaisin klo 18 saakka. Esimerkiksi viikonloppuherkut ja alkuviikon aterioiden raaka-aineet saa siis helposti kotiin toimitettuna halutessa myös lauantaisin.

Toimitusalue on yhtä lailla laaja kattaen Vantaan lisäksi pohjoisen ja Koillis-Helsingin kaupunginosia: toimituksia tehdään postinumeroalueille 00730, 00740, 00750, 00760, 00780, 01230, 01300, 01340, 01350, 01360, 01370, 01380, 01390 ja 01420.

“On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö K-ryhmän kanssa Vantaalla uudella toimintamallilla. Asiakkaat voivat tehdä tilauksen K-ryhmän verkkokaupassa ja saada nopean kuljetuksen Woltin avulla. Toivomme nopeiden kotiinkuljetusten helpottavan ihmisten arkea”, Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Kartta toimitusalueesta:

Takaisin ylös