K-Market Ruskon kauppiaat Marianne ja Marko ovat palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.2.2021 K-Market Ruskon kauppiaat Marianne Mertsola-Markkanen ja Marko Markkanen ovat palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan torstaina 4.2. kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden kauppiaan diplomi myönnettiin 11 K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

”Palkinto on tunnustus meille kaikille”

Marianne ja Marko kertovat, että ovat pää pyörällä saamastaan palkinnosta: ”Valinta vuoden kauppiaaksi tuli meille täytenä yllätyksenä, mutta olemme todella iloinneet siitä koko henkilökunnan ja myös asiakkaidemme kanssa. Palkinto on tunnustus meille kaikille kovasta ja hyvin tehdystä työstä. Työstä, jota teemme kaikki täällä suurella sydämellä!”

Marianne kertoo olevansa toisen polven ruokakauppias. Ruskoon he tulivat Markon kanssa kauppiaiksi 2018. ”Haaveemme saada kauppa läheltä kotia toteutui silloin.”

”Meillä on ollut onnea, että koko henkilökuntamme on alusta asti olleet innokkaasti mukana tukemassa tätä, tämä työ kun on tiimilaji. Viime keväänä valmistunut laajennusremontti haastoi sekä meitä kauppiaita, että henkilökuntaamme, mutta lopputulos onnistui jopa yli odotusten. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme onnistuneet määrittelemään liikeideamme heille sopivaksi. Tavoitteemme on ollut koko ajan tehdä kaupastamme juuri meidän asiakkaiden näköinen, nykyaikainen ja ennen kaikkea palveleva Oman kylän kauppa” hehkuttavat Marianne ja Marko.

Diplomin perusteluissa kiitellään K-Market Ruskossa tehtyä laajennus- ja uudistustyötä onnistuneena ja paikallisen, kotoisen kyläkaupan tunnelmaa. Kauppiaspariskunta on tehnyt kaupasta ruskolaisten näköisen.

”Vuoden K-Market-kauppiaan diplomin kriteereinä ovat mm. liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi”, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös