K-Market Rekolan kauppiaan Minna Kelamon Husky-projekti palkittiin Vuoden Teko -palkinnolla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.2.2021 Vantaan K-Market Rekolan kauppias Minna Kelamo palkittiin Vuoden Teko -palkinnolla Husky-projektistaan.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan torstaina 4.2. kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden Teko -palkinto jaettiin tänä vuonna kahdelle K-Marketille.

Husky-projektilla ruokaa 5000 valjakkokoiralle

Koronaviruksen aiheuttama turistikato on laittanut Pohjois-Suomen valjakkokoirayrittäjät ahtaalle. Vaikka valjakkoajeluiden kysyntä on laskenut, koiranruuan tarve ei ole vähentynyt. K-Market Rekolan kauppias Minna pohti, kuinka voisi yhdessä muiden K-kauppiaiden kanssa tuoda helpotusta valjakkoyrittäjien ahdinkoon. Joulukuussa Minna päätti perustaa Facebookiin Husky-projektin, jonka tavoitteena oli kerätä ruoka-avustusta pohjoisen valjakkotarhoille.

’’Lyhyessä ajassa huikeat 150 K-kauppiaskollegaa ilmoittautuivat mukaan Husky-projektiin, tukenaan Kesko ja K-Market -ketju. Yhteisvoimin saimme kerättyä kokoon kokonaisen rekallisen Pirkka koiran kuivaruokaa’’, kertoo Minna hyvillään.

Ruokatoimitukset koiratarhoille alkoivat joulukuun lopulla ja viimeinen ruokatoimitus saatiin toimitettua juuri Vuoden Teko -palkinnon jakamisen aikaan. Koiranruokatoimitus jaettiin noin 70 valjakkoyrittäjälle, joissa ruokittavia suita on yhteensä yli 5000.

’’Vuoden Teko -palkinto antoi erittäin hienon päätöksen Husky-projektille. Olen todella yllättynyt ja otettu diplomin saamisesta. Kunnia ja kiitos tulee kuitenkin jakaa myös kaikkien mukana olleiden tahojen kanssa. Yhdessä saimme toteutettua näin huikean jutun’’, kiittelee Minna.

Palkinnon myöntämisen perusteina Minnalle oli Husky-projektin ajankohtaisuus, vaikuttavuus ja aito auttamisen halu.

’’Minna tunnisti pohjoisen valjakkokoirayrittäjien avuntarpeen ja tarttui tuumasta toimeen. Husky-projekti sai innostettua mukaan K-kauppiaita ympäri Suomen ja toi akuuttia apua noin seitsemällekymmenelle valjakkokoirayrittäjille. Kauppiuuden voima näkyy upeasti tällaisissa tempauksissa’’, perustelee ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

Tunnelma K-Market Rekolassa on kauppiaan mukaan innostunut ja palkinnon kunniaksi juodaan kakkukahvit oman porukan kesken. Vuoden Teko -diplomi pääsee Minnan kotiin kunniapaikalle ja kopio laitetaan näytille kauppaan.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös