K-Market Maskun kauppiaaksi Turo Tikanmäki – Uusi K-Supermarket lähtee nousemaan viereiselle tontille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.1.2021 Turo Tikanmäki aloittaa K-Market Maskun kauppiaana maaliskuun alusta. Uusi K-Supermarket rakennetaan viereiselle tontille ja Turo Tikanmäki siirtyy siihen kauppiaaksi.

Turo Tikanmäki on toiminut K-kauppiaana jo yli 13 vuotta, niistä reilut 11 vuotta Turun Hirvensalon K-Market Delissä ja hän luotsaa myös K-Market Moikoista.

Turo odottaa mielenkiinnolla tulevaa ja on hyvillään, että hän ehtii tutustua Maskuun ja asiakkaisiinsa ennen uuden K-Supermarketin avautumista. ”Lähden rakentamaan luottamussuhdetta asiakkaisiini ja lupaan, että K-Market Masku on vastuullinen, asiakkaat ja toimintaympäristön huomioiva ruokakauppa. Tällä samalla linjalla jatkamme ja laajennamme palveluita myös aikanaan uudessa K-Supermarketissa.”

”Jokainen asiakas on meille tärkeä ja toimimme niin, että tämän myös aistii. Kotimainen ruoka ja lähituottajat ovat lähellä sydäntämme, mikä näkyy kaupan valikoimissa”, Turo lupaa.

Turon perheeseen kuuluu kaksi lasta ja vaimo, jolla on oma sisustusalan erikoisliike Naantalissa. Punttisali ja kuntoliikunta ovat Turolle mieluisimpia harrastuksia.

Maskuun uusi Tavallista Parempi Ruokakauppa

Uusi K-Supermarket rakennetaan nykyisen K-Marketin viereiselle tontille. Työt alkavat tontilla olevien rakennusten purkamisella ja varsinainen rakentamistyö kesällä. K-Supermarket on kooltaan noin 2000 m2. Uusi K-Supermarket Masku avautuu loppukesällä 2022.

Masku on merkittävän investoinnin arvoinen kunta

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna näkee Maskun uuden K-Supermarket -hankkeen perusteltuna ja tarpeellisena investointina kehittämään K-ryhmän Varsinais-Suomen kauppaverkostoa.

”Hanketta on valmisteltu huolella ja Masku on mielestämme kehittyvä, näinkin merkittävän uuden investoinnin arvoinen kunta. Kauppa rakennetaan Valtatie 8 välittömään läheisyyteen erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Lisäksi Maskun väestöprofiili kannustaa kehittämään nykyaikaista, valikoimiltaan laajaa isompaa ruokakauppaa”, Inna toteaa.

Kesko Oyj laajensi viime kesänä tulevan kaupan tonttia ostamalla lisämaata jo valmiiksi omistamansa alueen jatkoksi. Tämä mahdollistaa myös nykyaikaisen verkkokaupan noutopalveluiden toteuttamisen sekä laajat, avarat parkkipaikat kaupan piha-alueella. ”Maskun K-Supermarketista tulee yksi niistä kaupan uudisrakennuksista, joissa jo valmisteluvaiheessa voidaan ottaa huomioon muun muassa verkkokaupan tilaa- ja nouda -tyyppinen tilaratkaisu”, Inna vahvistaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös