K-Citymarket Länsikeskuksen remontti alkaa paikallisvoimin – kyseessä yksi alueen mittavimmista kaupan alan investoinneista

K-Citymarket Länsikeskuksen täysin uudistava mittava remontti on alkamaisillaan: uudistusta tehdään yli kymmenellä miljoonalla eurolla. Liiketilojen kokonaisuudistus käsittää paitsi kauppatilojen remontoinnin kokonaisuudessaan, myös kattavan talotekniikan uudistuksen.

Remontissa koko K-Citymarket Länsikeskuksen kiinteistö remontoidaan ja sen ilme tulee muuttumaan. Uudistus koskee sekä kaikkia elintarvikkeen että käyttötavaran osastoja. Remontin yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan ja uudistuksia tehdään yleisesti mm. talotekniikkaan. Jatkossa kiinteistö valaistaan energiatehokkailla LED-valoilla. K-Citymarket Länsikeskus saa myös lisää myymälätilaa, kun varastotiloista lohkaistaan osa myymälätiloiksi. Laaja urakka valmistuu marraskuussa ja se toteutetaan paikallisten yrittäjien voimin. Kauppa palvelee remontin aikana tavalliseen tapaan.

”Haluamme palvella asiakkaita entistäkin paremmin, ja siihen remonttikin tähtää. Rakennamme Länsikeskukseen sitä, minkä uskomme olevan asiakkaidemme unelmien kauppa vuonna 2025: sillä erotuksella, että meillä se on todellisuutta jo tänä vuonna. Uudistamme elintarvikeosaston aivan täysin ja tuomme kauppaan myös sellaisia palveluja ja toimintoja, joita ei ole aiemmin päivittäistavarakaupan yhteydessä nähty. Näistä kerromme lisää remontin edetessä”, K-Citymarket Länsikeskuksen kauppias Juha Jylli sanoo.

Remontin yhteydessä K-Citymarket Länsikeskuksen valikoimaa laajennetaan. Tavoitteena on entistäkin parempi asiakaskokemus, jota tuetaan paitsi fyysisten puitteiden parantamisella, myös henkilöstöä kouluttamalla.

”Haluamme tarjota asiakkaille uudenlaisen, nykyistäkin paremman asiakaskokemuksen ja helpomman asioinnin. Kun myymälätiloistamme tulee entistä paremmat, pystymme lisäämään valikoimaa ja ottamaan mukaan yhä enemmän myös paikallisia toimijoita. Remontin yhteydessä saamme myös ruoan verkkokaupalle uudet toimitilat, jonka myötä myös verkkokaupan kapasiteetti kasvaa ja asiointikokemus parantuu. Olemme myös ottaneet käyttöön henkilöstön valmennusohjelman, jonka tavoitteena on kouluttaa henkilökunnallemme keinoja entistäkin parempaan asiakaspalveluun, asiakaskokemukseen sekä esimerkiksi esimiestaitoihin”, Jylli kertoo.

”Länsikeskus on yksi Turun alueen K-Citymarket-perheen helmistä ja parhaita kauppoja myös koko Suomen mittakaavassa. Uudistuksen myötä vahvistamme entisestään edelläkävijän asemaamme koko Lounais-Suomen laadukkaiden ja valikoimiltaan ylivoimaisten kaupan yksiköiden osalta. Kymmenen miljoonan budjetilla kyseessä on yksi vuoden merkittävimmistä kaupan alan investoinneista Turussa. Olen myös ylpeä siitä, millä kunnianhimolla kauppias ja ryhmämme on uudistusta valmistellut. Kun sama tekemisen taso viedään toteutukseen, asiointikokemus Länsikeskuksessa tulee olemaan omaa luokkaansa”, K-ryhmän Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna kuvailee.

Paitsi asiakkaiden toiveet, myös heidän ja henkilökunnan turvallisuus on K-Citymarket Länsikeskuksessa suuressa arvossa. Koronaepidemia on huomioitu tarkasti.

”Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta vallitsevassa tilanteessa olemme korostaneet entisestään hyviä siivouskäytäntöä. Koronaepidemia on huomioitu myös turvavälitarroilla ja suojaplekseillä. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Käsipesumahdollisuus kaupassamme on asiakas-WC:ssä ja kierrätyspisteen yhteydessä, ja käsidesiä on tarjolla useissa eri pisteissä. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä”, Jylli kertoo.

Takaisin ylös