Jonna Railamo K-Supermarket Kuninkaankulman kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 24.3.2021 Jonna Railamo aloittaa vappuna Tampereen K-Supermarket Kuninkaankulman kauppiaana. Jonna toimii tällä hetkellä kahden K-Marketin kauppiaana Tampereella.

K-Supermarket Kuninkaankulma on ketterä, inspiroiva ja iloisen palvelun Tavallista parempi ruokakauppa

Jonna hehkuttaa, että hän on fiiliksissä päästessään jatkamaan Mikko Salmian tekemää upeaa työtä. ”Olen erityisen iloinen, että Mikko on yhdessä henkilökuntansa kanssa rakentanut perinteiselle kauppapaikalle, nykyaikaisen ja yllätyksellisen Tavallista paremman ruokakaupan”.

”Kuninkaankulman vahvuuksia ovat ketteryys, inspiroivuus ja iloinen palvelu. Näitä ominaisuuksia tulemme yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään lisää ja pidämme huolta myös siitä, että sama hyvä meininki jatkuu”, Jonna lupaa.

”Kuninkaankulmassa on hienot valikoimat paikallisia tuotteita ja siellä on huomioitu paljon erilaisia erikoisruokavalioita mm. vegeä. Näitä tuoteryhmiä tulemme jatkossakin kehittämään. Keskustan parhaasta panimovalikoimasta pidetään kiinni edelleenkin”, listailee Jonna. ”Jatkamme valikoimien aktiivista kehittämistä asiakkaitamme tarkasti kuunnellen. Elämme vahvasti mukana sesongeissa. Haluamme yllättää ja tarjota vieläkin parempaa”, Jonna lisää.

Vastuullisuusasiat ovat ruokakaupan normaalia arkea. ”Korostamme paikallisia tuotteita, käytämme vihreää energiaa ja kalatiskimme on vastuullinen, unohtamatta hyvää työkulttuuria. Lisäksi tänä päivänä on hyvin tärkeää huolehtia turvallisesta työskentelystä ja asioinnista.”

Jonna Railamo on aloittanut kaupan työt K-ryhmässä jo vuonna 1990 opintojen ohessa. ”Olen työskennellyt kaikkiaan seitsemän eri kauppiaan opissa.” Oma kauppiasura alkoi kuusi vuotta sitten Tampereella K-Market Peltolammilla ja 4,5 vuoden ajan hän on luotsannut kahta K-Marketia, Kissamaata ja Ilmarinkatua.

Jonnan perheeseen kuuluvat puoliso Petri, joka jatkaa omassa ammatissaan ja aikuiset lapset Patrik ja Pinja. ”Petri on minulle tärkeänä tukena ja auttaa kaupan touhuissa aina, kun ehtii”, kertoo Jonna. ”Patrik työskentelee kaupalla opintojensa ohella ja Pinja opiskelee Helsingissä.” Harrastuksikseen Jonna listaa monipuolisen liikunnan, hyvät ystävät ja mökkeilyn, missä voi perheen kanssa viettää yhteistä vapaa-aikaa arkeen voimia keräten.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös