Idea kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä kaupassa palkittiin Vuoden Teko-palkinnolla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.2.2021 Tervakoskella toimivan K-Market Tervapadan kauppias on palkittu Vuoden Teko-palkinnolla. Ville perusti kaupalleen kiusaamisvapaan vyöhykkeen ja turvapaikan sekä innosti myös useita muita kauppiaskollegoitaan samanlaiseen tekoon.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan helmikuussa kauppiastapaamisessa, joka poikkeuksellisesti striimattiin tänä vuonna. Vuoden Teko -palkinto jaettiin tänä vuonna kahdelle K-Marketille.

Viime syksynä kauppias-Ville oli havainnut ja saanut tietoonsa useamman lasten ja nuorten kiusaamistapauksen. Hän oli henkilökuntansa kanssa päättänyt, että K-Market Tervapata on kiusaamisvapaa vyöhyke ja turvapaikka kiusatulle. Hän kertoi asiasta Facebook-sivuillaan ja sana lähti leviämään. Ville julistikin haasteen kaikille kauppiaskollegoilleen ja hän sai useita K-Marketeja mukaan.

K-Market Tervapadan turvapaikka kiusatuille on nostanut Tervakoskea maailmankartalle, mutta kauppiaan mielestä keskustelu on pysynyt hyvin itse aiheessa. Ville Kestilä kannustaa kaikkia puuttumaan arjessaan kohtaamaansa kiusaamiseen. – Kun kaikki vain reagoisivat pahoihin tekoihin, ehkä ne saataisiin loppumaan.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös