Heikki Ikonen aloittaa kauppiasuransa Imatralla kolmen kaupan kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.1.2021 Heikki Ikonen aloittaa kauppiasuransa Imatralla tammi-helmikuun vaihteessa ja ottaa samalla kolmen kaupan kauppiasvastuun; K-Supermarket Imatrankoski 1.2., K-Market Meltola 29.1. ja K-Market Lappeentie 27.1.

Heikki Ikonen odottaa innostuneena pääsevänsä aloittamaan työt kolmen K-ruokakaupan kauppiaana. ” Kiitos edelliselle kauppiaalle Topi Riutalle ja hänen henkilökunnalleen hyvästä työstä, josta on hienoa jatkaa imatralaisten asiakkaiden palvelemista. Odotan kovasti uuden Lappeentien K-Marketin avausta, jolloin voimme palvella asiakkaita nykyaikaisissa ja isommissa tiloissa.”

Asiakastoiveita toteuttaen

Heikki henkilökuntineen haluaa kaikissa kolmessa kaupassaan parantaa ja kehittää palveluita, tuotevalikoimaa ja kauppojen viihtyisyyttä asiakkaiden toiveiden mukaan. ”Tervetuloa kertomaan minulle ja henkilökunnallemme toiveita ja ideoita kauppojenne suhteen”, Heikki kehottaa.

Vastuullisuustyö on iso osa arkea kaikissa kolmessa kaupassa. ”Haluamme paikallisten toimittajien tuotteista valikoimiimme mahdollisimman paljon. Työntekijöillämme on paljon vastuuta työssään, joten näen erittäin tärkeänä panostaa henkilökunnan osaamiseen ja työssä viihtymiseen. Turvallisuus kaupoissamme asioidessa ja työtä tehdessä on myös tämän ajan tärkeimpiä asioita”, Heikki listaa.

Heikki Ikonen tulee Imatralle Pohjois-Karjalasta. Hän on kaupan alan ammattilainen, Heikillä on 19 vuoden ura entuudestaan S-ryhmästä market- ja aluepäällikön tehtävistä. K-ryhmän kauppiasvalmennuksen kauppaharjoittelun hän suoritti K-Supermarket Lehmossa Kontiolahdella. ”Kiitän kasvattajakauppiaitani Kai-Heikki ja Niina Pennasta kattavasta ja avoimesta perehdyttämisestä kauppiasyrittäjän työhön.”       

Heikin perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme poikaa 6-, 8- ja 15-vuotta. ”Vaimo pääsee tutustumaan ja osallistumaan kaupan toimintaan kesällä, kun he muuttavat kahden nuoremman pojan kanssa Imatralle perässäni, vanhin poika jää opiskelemaan Joensuuhun”, kertoo Heikki. Heikin vapaa-aika menee poikien kanssa touhutessa ja pelaillen pallopelejä sekä ulkoillessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös