Ensimmäinen 24/7-hypermarket Lahteen – K-Citymarket Laune palvelee ensi viikosta alkaen ympäri vuorokauden

Lahden ostosmahdollisuudet laajenevat edelleen, kun K-Citymarket Laune alkaa palvella 25. tammikuuta alkaen kellon ympäri. K-Citymarket Laune on Lahden alueella ensimmäinen ja ainoa hypermarket, joka avaa ovensa jatkossa ympärivuorokautisesti. Helposti saavutettavan kaupan lähettyvillä asuu runsaasti ihmisiä ja sinne on helppo tulla vaikka kauempaakin.

”Ihmiset liikkuvat yhä enemmän eri aikoihin vuorokaudesta, ja haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuuden ruokaostoksiin juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. On hienoa pystyä tarjoamaan tämä mahdollisuus asiakkaillemme ensimmäisenä hypermarketina Lahdessa: laajennetut aukioloajat ovat tulevaisuutta. Ympärivuorokautiset aukioloajat ovat erityisesti näin epidemia-aikana arvokas mahdollisuus jakaa omaa asiointia aiempaa laajemmalle ajalle. Kun kauppaan voi tulla milloin vain, on kiireisempien aikojen välttely helpompaa”, kertoo K-Citymarket Launeen kauppias Mikko Puhakka.

Aukioloaikalaajennuksen myötä asiakas saa käyttöönsä Lahden laajimmat valikoimat myös yöaikaan.

”Valikoimissamme on noin 50 000 tuotetta, ja muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ne ovat asiakkaidemme saatavilla juuri silloin, kun he itse haluavat”, Puhakka sanoo.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on K-Citymarket Launeella suuressa arvossa. Koronaepidemia on huomioitu tarkasti.

”Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta vallitsevassa tilanteessa olemme korostaneet entisestään hyviä siivouskäytäntöä. Koronaepidemia on huomioitu myös turvavälitarroilla ja suojaplekseillä. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Käsipesumahdollisuus kaupassamme on asiakas-WC:ssä ja kierrätyspisteen yhteydessä, ja käsidesiä on tarjolla useissa eri pisteissä. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä”, Puhakka kertoo.

K-Citymarket Laune on kaikkiaan kuudes K-Citymarket, joka siirtyy ympärivuorokautiseen aukioloon. Muut 24 tuntia vuorokaudessa palvelevat K-Citymarketit ovat K-Citymarket Ruoholahti ja K-Citymarket Easton Helsingissä, K-Citymarket Tammisto Vantaalla, K-Citymarket Kupittaa Turussa ja K-Citymarket Pirkkala.

Takaisin ylös