Arttu Saloranta Mäntän K-Marketien kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.2.2021 Mäntässä kolmen K-Marketin kauppiaana aloittaa maaliskuun alusta paikkakuntalaisille tuttu Arttu Saloranta.

1.3. Arttu Saloranta ottaa kauppiasvastuun K-Market Ruokapaletista, Länsi-Koskelasta ja Mustalahdesta.

”Hienolta tuntuu”, vastaa kysymykseen Arttu tunnelmista aloittaa kauppiasura omalla kotipaikkakunnallaan. Hänelle kaupat ovat tuttuja entuudestaan. ”Olen syntyperäinen mänttäläinen ja työskennellyt käytännössä koko työurani Ruokapaletissa. Siellä suoritin myös kauppiasharjoitteluni.” Hän on ajoittain työskennellyt myös K-Market Mustalahdessa ja Länsi-Koskelassa.

”Haluan kiittää nykyistä kauppiaspariskuntaa Tia ja Mikk Põdramägea sekä koko työyhteisöä kauppojen eteen tehdystä työstä ja saamastani tuesta”, Arttu kiittelee.

Asiakkaidensa näköiset oman kylän kaupat

”Haluan, että asiakkaamme saavat meidän kaupoistamme tarvitsemansa palvelut ja tuotteen niin arkeen kuin juhlaan”, Arttu linjaa. ”Vahvuutenamme ovat palvelulinjasto, mukautuva valikoima, palveleva ja mahtava henkilökunta sekä tietenkin hyvät lisäpalvelut, kuten verkkokauppa ja kotiinkuljetuspalvelu.”

”Kehitämme yhdessä henkilökunnan kanssa valikoimaamme asiakastoiveet huomioiden ja luomme kaikista kolmesta K-Marketista asiakkaidemme näköiset oman kylän kaupat”, lupaa Arttu.

Wanted: lisää paikallisten tuottajien tuotteita

Vastuullisuus- ja turvallisuusasiat kuuluvat K-ruokakauppojen normaaliin arkeen. ”Haluan, että valikoimassamme näkyvät paikalliset tuottajat ja tuotteet. Etsimme aktiivisesti uusia paikallisia yhteistyökumppaneita”, Arttu kertoo.

”Jatkamme myös yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa tarjoamalla alan opiskelijoille sekä muille nuorille kiinnostavan ja monipuolisen harjoitteluympäristön, jossa he pääsevät tutustumaan päivittäistavarakauppaan ja siellä työskentelyyn.”

Vapaa-ajallaan Artun rakas harrastus on kalastus ja näin korona-aikana hän kertoo myös paljolti kotoilevansa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 

Takaisin ylös