Antti ja Krista Mielonen siirtyvät K-Market-kauppiaiksi Malminkartanoon ja Kannelmäkeen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.1.2021 Antti ja Krista Mielonen ottavat kauppiasvastuun tammikuun lopussa Helsingissä K-Market Malminkartanosta ja helmikuun alusta myös K-Market Kannelmäestä.

Antti ja Krista siirtyvät K-Market Puistorin ja Heikinlaakson ohjaimista uusiin kauppoihinsa. ” Olemme innostuneita mutta vähän haikein mielin, koska olemme viihtyneet hyvin nykyisissä kaupoissamme ja saaneet ne rakennettua oman näköisiksemme.”

”K-Market Malminkartano ja Kannelmäki ovat hyvin erilaisia nykyisiin kauppoihimme verrattuna sekä myös keskenään. Uudet kauppamme palvelevat niin vilkkaita juna-asemia, työpaikkoja ja kuin paikallista asukaskuntaakin”, tuumailevat Mieloset.

”Työt aloitamme siitä, että tutustumme ensin rauhassa molempiin kauppoihin, henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme ennen kuin alamme tekemään suurempia muutoksia. Tavoitteena on rakentaa asiakkaidemme toiveiden mukainen kauppa ja siihen me toivomme heiltä palautteita, mitä tuotteita ja palveluita he kaupaltaan haluavat”, Antti ja Krista linjaavat. ”Tulemme panostamaan laadukkaisiin heti syötäviin to go-tuotteisiin sekä kehittämään molempien kauppojen ruokaisuutta”.

Vastuullisuus kuuluu niin nykyisten kuin uusienkin K-Marketien normaaliin arjen työhön. Paikalliset ja pienvalmistajien tuotteet saavat arvoisensa aseman valikoimissa. Turvallisen asioinnin ja työskentelyn varmistaminen on tätä päivää. ”Olemme tottuneet tekemään yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja seurojen kanssa ja samalla tavalla aiomme toimia myös Kaarelan alueella”.

Antti on aloittanut työuransa kaupassa jo 14-vuotiaana koulun ohessa K-Market Töölöntorilla ja sitä uraa on jatkunut tähän päivään saakka. Hän on työskennellyt ennen kauppiasuraa mm. Sellon K-Citymarketissa ja K-Supermarket Mustapekassa ja kauppiasharjoittelun hän on suorittanut Espoon K-Supermarket Malminmäessä. Kristan kauppaura on noin 10 vuoden pituinen. Tällä hetkellä Krista on äitiyslomalla mutta palaa Antin rinnalle kauppiaaksi keväällä.

Mielosten perheen harrastukset ovat lähinnä perheen parissa. Pojat 3 vuotta ja 1 vuosi pitävät huolen siitä, että säpinää ja toimintaa riittää jokaiselle päivälle.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös