Vaajakoski sai hartaasti odotetun K-Supermarketin

Vaajakoskella avautui kauan odotettu K-ruokakauppa torstaina 22.10., kun K-Supermarket Vaajakoski vietti avajaisiaan. K-kauppiaina toimivat Henri ja Reetta Puromäki.
Avajaisnauhan leikkasi kauppiaspariskunnan nuorin lapsi Aatu.

Kaupan ruokamaailma hakee vertaistaan

K-Supermarket Vaajakoski lupaa asiakkailleen uuden tason ruokaosaamisessa ja palveluissa. Laajat valikoimat on rakennettu Tavallista paremman ruokakaupan reseptillä höystettynä asiakkailta etukäteen kerätyillä tuote- ja palvelutoiveilla.

Herkkutori-palvelutiskin ruoanlaiton ammattilaiset taikovat päivittäin tiskintäyden valmiita ja puolivalmiita aterioita sekä kotikokkaajille upeat tarpeet ruoan valmistukseen. Kauppakäynnin yhteydessä voit ostaa paikalla paistettuja vohveleita tai ostosten teon aikana voidaan kaupan pizzauunissa paistaa pizza mukaan. Juomaosaston valikoimista pitää huolta koulutuksen saanut sommelier.

K-Supermarket Vaajakoski on omavarainen lämmön suhteen

Kaupassa on Keskon käyttämä lämpöpumppujärjestelmä, joka kerää kiinteistön ja kaupan laitteiden tuottaman hukkalämmön talteen ja hyödyntää sen kaupan lämmittämisessä. Vaikka kiinteistöön on asennettu kaukolämpömahdollisuus, niin sitä ei tarvita. Kylmäkalusteet ovat nykykriteerien mukaisesti energiatehokkaita, kylmälaitos toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidijärjestelmällä ja valaistus on säädettävää led-tekniikkaa.

Pihalla ja parkkihallissa on yhteensä 135 pysäköintipaikkaa. Vaajakosken K-Supermarketin yhteyteen avataan myös sähköautojen pikalatausasema. K-Lataus-aseman yksi pika- ja kaksi peruslatauspistettä mahdollistavat auton nopean lataamisen kauppareissun aikana. Latauspisteet sijaitsevat kaupan seinustalla sen ulkopuolella, joten ne ovat asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

Takaisin ylös