Uusi K-Market Ukko-Pekka nousee Hyvinkäälle muutamassa viikossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.3.2020 Hyvinkäällä on aloitettu uuden K-Market Ukko-Pekan kaupparakennuksen asennustyöt. Uuden Ukko-Pekan pinta-ala on noin 970 neliötä ja rakennusaikaa muutama kuukausi.

K-ryhmä ja FM-Haus yhteistyössä kauppojen moduulirakentamisessa

Jokioislainen tulevaisuuden tilaratkaisuja tarjoava FM-Haus aloitti viime viikolla K-Market Ukko-Pekan uuden kaupparakennuksen asentamisen Hyvinkäällä. Kyseessä on jo kolmas päivittäistavarakauppa, jonka FM-Haus rakentaa Keskolle.

– Olemme löytäneet FM-Hausista kumppanin, jonka kanssa voimme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti, Keskon kauppapaikkapäällikkö Harri Salovaara kertoo.

– Ilman moduulitekniikkaa vastaavan kaupparakennuksen rakentamiseen saattaisi kulua jopa 12 kuukautta. Se on pitkä aika kasvukeskuksissa, joissa asiakasmäärät voivat kasvaa muutamassa vuodessa tuhansista jopa kymmeniin tuhansiin.

Salovaaran mukaan on todennäköistä, että myös K-Market Ukko-Pekkaa tullaan laajentamaan lähivuosina.

– Rakennus on suunniteltu niin, että siihen on helppo lisätä yksi tai kaksi moduulia, jolloin käyttöön saadaan enemmän neliöitä. Näin pystymme palvelemaan alueen kasvavaa asukasmäärää entistä paremmin.

Moduulikauppa mahdollistaa nopeat muutokset

Uuden K-Market Ukko-Pekan valmistumisen ajan vanha kauppa palvelee asiakkaita normaalisti. Keskon suunnitelmissa on kuitenkin hyödyntää FM-Hausin nopeasti rakentuvia ja siirreltäviä tilaratkaisuja myös sellaisissa kohteissa, joissa halutaan testata täysin uuden kauppapaikan kysyntää.

– Jos asiakkaita on riittävästi, tilalle voidaan rakentaa isompi K-Supermarket. On nopeampaa siirtää moduuleista rakennettu K-Market toiseen kohteeseen ja rakentaa tilalle täysin uusi kauppa, kun ensin ei tarvitse purkaa vanhaa rakennusta, Salovaara selventää.

Keskolla ollaan oltu tyytyväisiä FM-Hausin valmistamiin tiloihin, sillä yritysten välinen yhteistyö jatkuu heti K-Market Ukko-Pekan valmistumisen jälkeen.

– Yhteistyö FM-Hausin kanssa on sujunut hyvin ja kehitämme sitä jatkuvasti. Seuraavat yhteiset kohteemme ovat jo suunnittelupöydällä, Salovaara paljastaa. 

Lisätietoja:
Kesko päivittäistavarakauppa, kauppapaikkapäällikkö Harri Salovaara, puh. 050 386 1551
FM-Haus Oy, avainasiakaspäällikkö Tenho Räisänen, puh. 044 737 6892

Kuvamateriaalipyynnöt: heidi.heikkila@fm-haus.fi

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

FM-Haus oy
Valmista tilaa. Puusta. Hetkessä

Me teemme valmista tilaa, jotta sinä voit toimia, tuottaa ja palvella sujuvasti. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja hektisyyttä. Siksi me tarjoamme tilaa, joka valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan. Me tarjoamme tilaa, joka voi olla tänään terveysasema ja huomenna kauppa.

Me ymmärrämme, että meillä on vain yksi maapallo ja meidän kaikkien on pidettävä siitä huolta. Sen vuoksi haluamme olla mukana ratkaisemassa tulevaisuuden rakentamiseen liittyviä haasteita ja luomassa parempaa huomista tuleville sukupolville. Siksi me teemme tilaa, joka on rakennettu puusta ja joka on taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta aidosti kestävä ratkaisu. Me rakennamme puusta, koska se on paras ja kestävin tapa tehdä viihtyisiä, terveellisiä ja hengittäviä tiloja nopeasti. 

 www.fm-haus.fi

www.facebook.com/fmhausoy

https://www.linkedin.com/company/fm-haus-oy

Takaisin ylös