Finnairilta uusi liiketoiminta-avaus: Taste of Finnair –valmisateriat MYYNTIIN K-Citymarket Tammistoon

Finnair tekee uuden liiketoiminta-avauksen, ja tuo laadukkaat Taste of Finnair -valmisateriat ruokakauppaan. Ateriat ovat aluksi saatavilla Vantaan Tammiston K-Citymarketista, jonka jälkeen myös muut K-ryhmän kaupat voivat ottaa ne valikoimiinsa.
”Haluamme tarjota mahdollisuuden Finnair-elämykseen ja arjen luksukseen kotona, nyt kun matkustamista on rajoitettu monin tavoin.”, kertoo Finnair Kitchenin toimitusjohtaja Marika Nieminen. ”Samalla tämä on meille uusi liiketoiminta-avaus ja työllistää kokkejamme Vantaalla. On erityisen hienoa, että aikana, jolloin suurin osa Finnair Kitchenin työntekijöistä on lomautettuna, voimme uuden kokeilun kautta tuoda tekemistä ja työllisyyttä työntekijöillemme.”

Finnair Kitchenissä Vantaalla käsin valmistetut, Finnairin omien huippukokkien suunnittelemat Taste of Finnair -ateriakokonaisuudet tulevat myyntiin K-Citymarket Tammistoon 15.10. alkaen. Ateriat ovat saaneet inspiraatiota Finnairin Business-luokan korkealuokkaisista aterioista. Maanantaista torstaihin on saatavilla yksinkertaisemmat ateriat ja perjantaista sunnuntaihin isompi kokonaisuus alku- ja pääruokia viinisuosituksineen. Menu vaihtuu kahden viikon välein.

”Aterioissa on inspiroiduttu pohjoismaisista ja japanilaisista mauista ja sesongin raaka-aineista. Menuissa on esimerkiksi suomalaista savunieriää ja poroa, sekä tokiolaisesta katuruokakulttuurista ammentava annos härkää ja teriyaki-retikkakastiketta. Ruokakulttuurejamme yhdistää raaka-aineiden ja niiden luontaisten makujen arvostus ja korostaminen ruoassa ja se näkyy näissäkin aterioissa. Olemme innoissamme, kun saamme tuoda lennoilta tuttuja makuja helposti ihmisten saataville ruokakauppaan”, Finnair Kitchenin Head of Product Development Juha Stenholm kertoo aterioista.

Kokeilu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä K-Citymarket Tammiston kanssa.

”Meille on erittäin tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukasta ruokaa, helposti ja vaivattomasti: valmiit annokset tuovat vaihtelua itse tehtävälle kotiruoalle. Erityisen hienoa on toteuttaa tätä sinivalkoisen Finnairin kanssa. Taste of Finnair -annoksissa yhdistyy korkea laatu ja lähiruoka”, kertoo K-Citymarket Tammiston kauppias Kimmo Sivonen.

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös