Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Pohjois-Suomen parhaan titteli jälleen Kittilään!

K-Supermarket-ketju palkitsi Suomen parhaita kauppoja. K-Supermarket Kittilä palkittiin jälleen alueensa parhaana kauppana, jolla on valtakunnan korkein asiakastyytyväisyys.  

”Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta on erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Kittilän voittoa perusteltiin seuraavasti: Koko Suomen ykkönen asiakastyytyväisyydessä – tämä ei ole sattumaa, vaan järjestelmällisen työn tulosta! Olipa kyseessä talvisesongilla kaupassa käyvä asiakas tai sitten 100 kilometriä kauppaan ajava asiakas, niin kaupasta löytyy aina kaikki asiakkaan tarvitsema, samalla voi vaihtaa kuulumiset tuttujen kanssa. Kauppiaspariskunta johtaa esimerkillisesti henkilökuntaa ja on aktiivisesti mukana kaupan arjessa.

”Olemme valinneet oman tiemme alusta alkaen: Se tarkoittaa, että kuuntelemme asiakkaita joka päivä ja muokkaamme kauppaa toiveiden pohjalta. Henkilökunta on helposti lähestyttäviä ja myös me molemmat kauppiaat vietämme paljon aikaa myymälän puolella hyllyväleissä taikka kassalla touhuten. Kauppa tehdään asiakkaalle, joka päivä, aamuanivarhaisesta iltamyöhään, kertoo kauppias Tea Hyttinen.  

K-Supermarket Kittilä on saanut Pohjois-Suomen parhaan kaupan palkinnon vuosina 2015, 2017, 2018 ja 2019.

 
K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Vuoden 2019 valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi Ari Ruissalo K-Supermarket Westeristä Tampereelta.

Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat täältä: https://kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/uutiset/2020/suomen-parhaat-k-supermarketit-palkittu---voittajakauppa-tampereella/

Lisätietoja:

Tea Hyttinen, K-Supermarket Kittilä, puh. 040 734 0411   
 

 K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu 245 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös