Sonkajärven K-Market Marjapaikka palkittiin ketjupäivillä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.1.2020 Sonkajärven K-Market Marjapaikka palkittiin kunniamaininnalla K-Market-ketjun kauppiaspäivillä. Kauppias Hue Vo sai Vuoden Teko-diplomin kauppiasyrittäjyyden edistämisestä ja Sonkajärven kunnan nostamisesta esiin valtakunnallisesti.

Kiitokset henkilökunnalle ja sonkajärveläisille

”Kiitos kuuluu K-Market Marjapaikan henkilökunnalle, minua tukeneille K-ryhmäläisille ja ennen kaikkea tärkeimpänä Sonkajärven asukkaille ja asiakkaillemme!”, kiittää diplomista iloisena Hue.  

”On hienoa, että k-kauppiaita huomioidaan erilaisin tunnustuksin, sillä teemme kaikki parhaamme. Minä olen iloinen siitä, että olen saanut olla osana kauppiasyrittäjyyden positiivisen mielikuvan luomisessa ja kehittämisessä. Toivottavasti voimme jatkossa tehdä Sonkajärven kylästä entistäkin tutumman suomalaisille ja kauppiasurasta entistäkin houkuttavamman.”

Vuoden Teko-diplomin perusteluissa mainitaan, että Hue Vo on edistänyt kauppiasuran positiivista mielikuvaa ja oman kylän arvon nostamista koko Suomen mittakaavassa. Kaupalla on myös aistittavissa, että K-Market Marjapaikka on juurrutettu sonkajärveläisten sydämiin.

Lisätietoja:
K-Market Marjapaikka, kauppias Hue Vo, puh. 045 201 4147
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös