Sanna Tiitinen on finaalipaikalla Vuoden työnantajakauppias-kilpailussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.10.2020 Tamperelainen Intersport-kauppias Sanna Tiitinen on finalisti K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailussa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme henkilöä. Ehdotuksia tuli yhteensä 1097.

Sanna Tiitinen on toiminut vuodesta 1993 kanssa urheilukauppiaana puolisonsa Timon kanssa. Intersport Lielahti on heidän neljäs kauppansa. Sannan suvussa on kauppias- ja K-ryhmätaustaa jo vuodesta 1908 lähtien molempien vanhempien puolelta. Myös Tiitisten lapset ovat aktiivisesti kaupan työssä mukana. ”Tämä on meille enemmän kuin työtä, se on elämäntapa.”

Poikkeuksellinen aika yhdisti ja toi esiin kaikkien parhaat puolet

Finaalipaikan Sanna kertoi tulleen täytenä yllätyksenä. ”Saatuani puhelun asiasta aloin vapisemaan, koska en ollut uskoa, että tämmöinen iso juttu osuisi minuun.” Sanna ylistää henkilökuntaansa ja on sitä mieltä, että finaalipaikka on heidän ansiotaan. ”On mukava tehdä töitä tämän hienon henkilökunnan kanssa. Kaikilla on niin hyvä asenne työhön ja elämään, että mielestäni tässä kohden palkinnon nimen tulisi olla Vuoden työyhteisö!”, Sanna kiittelee.

”Tämä poikkeuksellinen aika on yhdistänyt meitä ja on tuonut kaikista parhaat puolet esiin. Paniikkia ei ole lietsottu, vaan töitä on tehty kulloisenkin tilanteen mukaan positiivisella meiningillä.”

Perusteluita Vuoden työnantajakauppiaaksi

Sannaa kehutaan siitä, että hän kohtelee työntekijöitään tasapuolisesti ja antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Hän tartuttaa positiivisuutta työpaikalla ja antaa vapautta hoitaa tehtäviään auttaen sekä neuvoen tarvittaessa. Asiakkailta tulee palautetta, että kaupan hyvä henki tulee vastaan jo sisään astuttaessa ja koko porukalla on hieno draivi päällä.

K-duuni-kilpailun kriteerit

Vuoden työnantajakauppiaan kriteerit 2020: K-kauppias, jonka kaupassa on ilo ja turvallista asioida. Kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 31.10.2020 virtuaalisessa K Team live-lähetyksessä.

Takaisin ylös