Outi Salonen K-Market Saarentauksesta Mäntsälästä on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.10.2020 Mäntsälän K-Market Saarentauksessa työskentelevä Outi Salonen on K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä-sarjan kolmen finalistin joukossa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1097.

Outi tunnustaa, että ei oikein muista, mitä puhelussa hänelle sanottiin, kun hänelle ilmoitettiin finaalipaikasta. ”Kyllä tämä on mahtava fiilis ja tämä finaalipaikka on jo minulle voitto!”, hän hehkuttaa. Outi kertoo työskennelleensä tässä samassa kaupassa 10 vuotta ja sitä ennen hän työskenteli samanlaisen mokoman huoltoasemilla. Saarentauksessa hän toimii myymälävastaavana. ”Meidän K-Market on sanan parhaassa merkityksessä oman kylän kauppa.”

Outi viihtyy työssään, koska se on vaihtelevaa ja monipuolista. ”Meidän omassa kaupassa tykkään just siitä, että meidän asiakkaat ovat kuin toinen perhe. Kauppiaamme Mika Kuisma on mahtava tyyppi, joka antaa vapautta ja vastuuta työtehtäviin. Lisäksi minulla on hienot työkaverit, joiden kanssa työ- ja huumoriasiat käy yksiin.”

Vapaa-aika kuluu Outilla kahden teini-ikäisen pojan harrastuksissa salibandykentän ja ralliradan reunalla. Päätään hän tuulettaa myös lenkkeilemällä ja kavereiden seurassa.

Outin saamia perusteluita

Asiakkaat ylistävät Outin ammattitaitoa ja positiivisuutta. Hänellä on reipas ote työhön ja roppakaupalla huumorintajua. ”Outi on asiakaspalvelun helmi”, eräs asiakas toteaa. Lisäksi kiitetään kovasti sitä, että Outilla on aina aikaa vaihtaa muutama sana asiakkaiden kanssa.

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on, joka tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 31.10.2020 virtuaalisessa K Team live-lähetyksessä.

Takaisin ylös