Neljä lappilaista K-Marketia palkittiin kunniamaininnoilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.1.2020 K-Marketin ketjupäivillä Oulussa tiistaina 14.1. palkittiin neljä K-Marketia Lapista kunniamaininnoilla. Diplomit saivat K-Market Petsamontie Inarista, K-Market Muoniontori Muoniosta, K-Market Muikku Posiolta ja K-Market Kilpishalli Enontekiöltä.

Juhlaan oli saapunut noin 100 K-Market-kauppiasta Pohjois-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta, Kainuusta ja Lapista.

Kauppiaspäivillä palkittiin Pohjois-Suomen alueen parhaat K-Marketit ja annettiin kunniamainintoja eri osa-alueilla onnistuneesta kaupanteosta.

Jeremias Juopperin luotsaama K-Market Petsamontie palkittiin Vuoden Tulokkaana. Kriteerit tämän palkinnon saavuttamiseen liittyvät mm. kauppiasuran aloitusajankohtaan, liikevaihdon kehitykseen, asiakastyytyväisyyteen ja innovatiivisuuteen.

K-Market Muoniontorin kauppiaat Minna Back-Tolonen ja Ismo Tolonen palkittiin Vuoden Henkilöstöjohtajapalkinnolla. Palkinnon saavuttaa mm. tekemällä pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisessä sekä huolehtimalla omasta jaksamisesta esimerkillisesti.

Plussa-kanta-asiakasohjelman hyvästä toteutuksesta diplomit saivat posiolainen K-Market Muikku kauppiaina Tero ja Virpi Micklin sekä K-Market Kilpishalli Enontekiöstä kauppiaina Mikko Rousu ja Elina Rousu-Karlsen.

K-ryhmän Pohjois-Suomen alueen parhaina K-Marketeina palkittiin K-Market Metsokangas Oulusta ja K-Market Taivaltori Taivalkoskelta.

Lisätietoja:
K-Market Petsamontie Inari, K-kauppias Jeremias Juopperi, puh. 045 319 0960
K-Market Muoniontori, K-kauppias Minna Back-Tolonen, puh. 040 835 4064
K-Market Muikku Posio, K-kauppias Tero Micklin, puh. 0400 692 402
K-Market Kilpishalli Enontekiö, K-kauppias Mikko Rousu, puh. 040 596 2187
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös