Marko Saarela on Pyhtään Siltakylän K-Market Siltiksen uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.9.2020 Marko Saarela aloittaa Pyhtään Siltakylän K-Market Siltiksen kauppiaana 1.10.

Marko lähtee intoa täynnä luotsaamaan Siltistä: ”Siltiksellä on pitkä perinne kauppapaikkana. Sanni Martinsuo ja Johnny Nybondas ovat tehneet henkilökuntansa kanssa hienoa työtä kaupan eteen ja tästä on hyvä jatkaa”, Marko kertoo. ”Jatkossakin panostamme asiakaspalveluun, asioinnin helppouteen ja asiakastoiveiden toteuttamiseen. Kaupan valikoimaa rakennetaan asiakkaiden toiveet edellä. Tavoitteena on tarjota alueiden asukkaille kaikki tarvittava helposti ja lähellä.”

Lähituottajien valikoima on Siltiksessä nyt jo laaja mutta Marko lupaa etsiä vielä lisää ja toteuttaa asiakastoiveita. ”Tulkaa kertomaan toiveitanne”, kehottaa uusi kauppias. Henkilökunnasta huolehtimisen ja panostamisen Marko kokee tärkeäksi. ”Kaupan ala muuttuu hurjaa vauhtia joten haluan tarjota henkilökunnalleni mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.”

”Kauppa on kiinnostanut minua jo lapsesta pitäen. Rakensimme serkkuni kanssa mummolan piharakennukseen kaupan ja vaari hankki meille oikean kassakoneenkin. Sukulaiset saivat toimia asiakkaina”, Marko muistelee.

Marko on ennen kauppiasuraansa toiminut yhdeksän vuotta Keskossa kaupan valmentajana. ”Tämä on mielekäs siirtymä valmentajan tehtävistä kauppiaaksi. Pääsen käytännössä tekemään monia asioita, joita olen aikaisemmin kouluttanut.”Vapaa-ajalla Marko pyöräilee, käy kuntosalilla, liikkuu luonnossa ja lataa akkuja Lapissa. ”Koska työmatka on nyt vain 10 km, niin tavoitteenani on kulkea matka pyörällä aina, kun on mahdollista.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös