Lieksan K-Market Muskotti on Itä-Suomen paras

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.1.2020 Itä- ja Keski-Suomen alueen parhaita K-Marketeja palkittiin tiistaina 21.1. K-Market-ketjun kauppiaspäivillä. Itä-Suomen parhaan K-Marketin diplomin pokkasi kauppias Miia Päivinen K-Market Muskotista Lieksasta.

Muskottilainen henki

Kauppias Miia Päivinen kertoo kovin yllättyneensä palkitsemisesta. ”Tämä on tunnustus työllemme, jota olemme tehneet suurella sydämellä. Olemme yhdessä henkilökunnan kanssa tehneet kaupastamme asiakkaidemme näköisen ja käyttäneet siihen luovuutta ja paikallistuntemustamme. Henkilökunta on sitoutunutta ja meillä on kaupassa oma muskottilainen henki”.

Miia Päivinen on toiminut K-Market Muskotin kauppiaana 2,5 vuotta ja hänellä on kaupassa seitsemän työntekijää. ”Juhlistamme tätä henkilökunnan kanssa”, lupaa Miia.

Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Lisätietoja:
K-Market Muskotti, K-kauppias Miia Päivinen, puh. 0500 271 982
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös