Kokkaa livenä lasten kanssa!

Carrot Revolution ja K-ryhmä kutsuvat yhdessä lapset kokkaamaan toukokuussa tiistai-iltaisin. K-ryhmä ja Carrot Revolution ovat sopineet laajasta yhteistyöstä lasten kokkausinnostuksen kasvattamiseksi Suomessa.

K-ryhmä ja suomalainen startup, Carrot Revolution, ovat aloittaneet yhteistyön, joka on käynnistynyt Mitä tänään leivottaisiin -kokkausliveillä. Liveen voi osallistua joka tiistai klo 18 toukokuun ajan.

Kokkauslive on reaaliajassa näkyvä, vuorovaikutteinen lähetys, jossa lapsi pääsee leipomaan yhdessä liven vetäjän kanssa. Liveä emännöi Carrotin ruokastrategi, Samassa padassa -keittokirjoista tuttu Outi Väisänen yhdessä 5-vuotiaan tyttärensä kanssa. 

“Livenä toteutettava leivontakerho on uusi etäharrastus koululaisille, ja toki myös päiväkoti-ikäisille vanhemman kanssa”, Outi Väisänen kertoo. 

Reseptit on suunniteltu niin, että lapsi onnistuu keittiössä ilman aikuisen apua. Ensimmäisessä livelähetyksessä lapset pääsivät oppimaan, miten tehdään kaikkien suosikit chocolate chip cookiet.

Ensimmäisessä kokkauslivessä oli mukana vajaa 70 seuraajaa, joista huomattavan moni oikeasti leipoi samaan aikaan kotonaan livelähetyksen aikana tehdyn kyselyn mukaan. Palautteiden mukaan keksit olivat onnistuneet, liven aikana oli onnistuttu oikeasti kokkaamaan ja tahti oli ollut sopiva. Liven jälkeen moni oli jo ennättänyt tehdä keksit useampaan kertaan!

Yksi kokkausliveä seuranneista oli neljävuotias Sumu perheineen.

”Sumu oli leipomisesta ja Liven seuraamisesta tosi innoissaan ja 4-vuotiaallekin sisältö toimi tosi hyvin. Sumu myös koko ajan vastasi kokeille ääneen, se oli aika hauskaa. Kekseistä tuli ihan superhyviä!”, kertoo Sumun äiti.

Mitä tänään leivottaisiin -live

Livelähetykset julkaistaan toukokuussa tiistaisin. 12.5. klo 18 kokataan instagamissa: @carrotkitchenapp. Live on näkyvillä lähetyksen jälkeen 24 tuntia myös @kruoka-tilillä. Jälkeenpäin lähetyksen voi katsoa @carrotkitchenappin IGTV:stä. 

Livelähetysten lisäksi Carrot tuottaa K-ryhmälle lapsille suunnattua kokkaussisältöä. Ensimmäisenä lapset pääsevät K-ruoka.fi:ssä Matkalle maailman ympäri. 

 

 

 

Takaisin ylös