K-Supermarket Pookin kauppiaaksi Sanni Martinsuo ja Johnny Nybondas

7. syyskuuta Sanni Martinsuo ja Johnny Nybondas aloittavat kotkalaisen K-Supermarket Pookin kauppiaina.

Sanni ja Johnny tulevat Pookiin Pyhtäältä K-Market Siltiksestä, joka oli heidän ensimmäinen kauppapaikkansa. Siltiksessä he toimivat kauppiaina kolme vuotta.

Sanni ja Johnny pitävät uutta tavallista parempaa ruokakauppaansa K-Supermarket Pookia kompaktina ihmisen kokoisena kauppana. ”Pookissa on suuret valikoimat ja tehokkaat tilat, kokonaisuus on hyvin toimiva.”

”Viihdyimme hyvin Siltiksessä, sieltä oli hyvä aloittaa kauppiasura. Kun meille tarjottiin K-Supermarket Pookia uudeksi kaupaksi, niin meillä oli siitä positiivinen kuva entuudestaan ja on hienoa saada vastuulle suurempi kauppa uusine haasteineen”, Sanni ja Johnny kertovat.

”Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan meihin ja kertomaan ideat ja toiveet Pookin suhteen”, kehottavat uudet kauppiaat.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös