K-Supermarket Piikkiön kauppiaiksi Sampsa ja Rebekka Mäki

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.8.2020 Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat kauppiasuransa 1.9.2020 Piikkiön K-Supermarketissa.

”Tuntuu hienolta päästä aloittamaan yhteinen haaveemme kauppiasurasta Piikkiössä. Haluamme kehittää yhdessä piikkiöläisten kanssa palvelevan ja ajan hermolla olevan lähikaupan, jossa huomioidaan asiakkaiden toiveet”, iloitsevat Sampsa ja Rebekka.

Sampsa ja Rebekka ovat tyytyväisiä siitä, että Piikkiössä on loistavat mahdollisuudet saada runsas valikoima paikallisia tuotteita. ”Piikkiössä on esimerkiksi upeita lähialueen puutarhoja, joiden kanssa odotamme pääsevämme yhteistyöhön. Haluamme panostaa erityisesti kaupan Herkkutoriin sekä tuoretuotteisiin ja tarjota alueen asukkaille mahdollisimman monipuolisen ja kattavan lähikaupan.”

Sampsa kiittää kasvattajakauppiastaan Hannu Aaltosta: ”Olen saanut Hannulta ja hänen henkilökunnaltaan opastusta ja tukea matkalla kohti kauppiasuraa.” Sampsa on työskennellyt liki 10 vuotta Hannu Aaltosen palveluksessa. Kupittaan K-Citymarketissa hän on päässyt työskentelemään kaikilla osastoilla. K-Supermarket Förissä hän on työskennellyt avauksesta saakka pari vuotta ja palannut vielä Kupittaalle verkkokaupan pariin. ”Kaupan urani olen aloittanut Säkylän Siwasta, mistä olen kotoisin.”
Rebekka on myös työskennellyt Kupittaan K-Citymarketissa 2009 lähtien. Koulutukseltaan hän on matemaattisten aineiden FM, mutta siirtyy nyt puolisonsa rinnalle kauppiasyrittäjäksi.

Sampsan ja Rebekan perheeseen kuuluvat lapset Saara 4 vuotta ja Mikael 1,5 vuotta. Lasten kanssa touhuamisen lisäksi Sampsa harrastaa kalastusta, metsästystä ja maastopyöräilyä, kun aikaa näihin vain löytyy.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös