K-Supermarket Kempele laajenee ja kauppakiinteistön palvelut paranevat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.12.2020 K-Supermarket Kempeleen joululahja asiakkailleen on se, että kauppaa laajennetaan ja palveluja parannetaan. K-kauppiaana toimii Jorma Korkiakoski.

K-Supermarket Kempeleessä aloitetaan muutostyöt samoin tein ja niillä saadaan kauppaan lisää tilaa reilut 300 m2. Lisäksi kauppakiinteistön tulee Pizzeria Lähin Pizza. Laajennustyöt valmistuvat alkukeväällä.

Kaupan pinta-alaksi tulee laajennuksen jälkeen noin 1700 m2. Väljempien tilojen myötä asiointi helpottuu, myymälästä tulee väljä liikkua ja valikoimat tulevat kasvamaan. Lisätilaa hyödynnetään muun muassa käyttötavaraosastoon ja kassa-alue uudistetaan täysin kassapöytiä myöten. Laajennuksessa tulee kauppaan myös itsepalvelukassoja ja valaistus muutetaan energiapihiin led-tekniikkaan.

Kauppias Jorma Korkiakoski on iloinen kauppaansa tulevista muutostöistä: ”Odotan innolla kaupan laajenemista. Kauppamme myynti on kasvanut jo useana vuotena ja valikoimaan on hyvä saada väljyyttä ja käyttötavaraa lisätään monipuolisemmaksi. Lisäksi kauppaan tulee gluteenittomille tuotteille oma hylly.”

”Kassojen uusiminen kokonaisuudessaan itsepalvelukassoineen on hyvä päivitys nykyaikaan ja vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Minulla on ollut aina tärkeää että kassapalvelut pelaa jouhevasti. Myös asioimisen helppous on asiakkaiden mieleen. Uudistuksen yhteydessä tulee myös mahdollistaa erilaisia helppoja matkaan otettavia valmiita ruokaratkaisuja. Asiakastoiveita otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan niin valikoimasta kuin aukioloajoista. Uudistuksen yhteydessä myymälästämme tulee entistä monipuolisempi ruokakauppa!”, kehaisee kauppias-Jorma.

Lähin Pizza-pizzeria avautuu kauppakiinteistöön

Oululainen perheyritys Lähin Pizza avaa uuden pizzerian Kempeleen K-Supermarketin yhteyteen. ”Olemme erittäin iloisia, että saamme tuoda laadukkaan pizzerian nyt myös Kempeleeseen”, sanovat kauppiaat Jouni ja Saku Kakko. Lähin Pizza käyttää pizzoissaan mahdollisimman paljon suomalaisia, korkealaatuisia raaka-aineita ja panostaa rapeaan, maistuvaan pohjaan - tavoitteena positiivinen, maistuva makuelämys ja tyytyväiset asiakkaat.  

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös