K-ryhmä mukana mahdollistamassa virtuaalisia kevätjuhlia 29.5.

Lasten ja nuorten säätiö, Pohjola Vakuutus, K-ryhmä ja Sanoma järjestävät lapsille ja nuorille virtuaalisen kevätjuhlan, Kevätjuhlaliven perjantaina 29.5. klo 12-14.

Juhla on avoin kaikille iästä ja luokka-asteesta riippumatta ja se lähetetään HS Lasten uutisten suorana lähetyksenä Helsingin Sanomien verkkosivuilla ja Ruutu-videopalvelussa sekä Ilta-Sanomien verkkopalvelussa.

Juhlassa esiintyvät Ellinoora, Jukka Poika, Cledos, Jannika B, Seksikäs-Suklaa ja joukko nuoria. Ohjelmassa on lisäksi valmistuvien nuorten puheita. Juhlan juontavat näyttelijät Krista Kosonen, Christoffer Strandberg ja Essi Hellén.

Maailman suurimman kevätjuhlan teemana on unelmat ja tulevaisuususko. Yhteisellä juhlalla halutaan viestittää nuorille, että elämää on koronan jälkeenkin ja kivoja juttuja tapahtuu poikkeustilanteesta huolimatta.

"Halusimme ehdottomasti lähteä mukaan hankkeeseen, kun kuulimme siitä. Kevätjuhlat ovat tärkeä merkkipaalu monelle nuorelle, ja haluamme olla mukana tuomassa heille sitä iloa, joka kevääseen kuuluu. Nuorilla on tärkeä rooli tässä yhteiskunnassa, ja meidän kaikkien yhteinen tehtävä on näyttää se paitsi sanoin, myös teoin", K-ryhmän viestintäjohtaja Karoliina Partanen sanoo.

Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta www.nuori.fi/kevatjuhlalive.

Takaisin ylös