K-Rauta Vantaanportin uudeksi kauppiaaksi Jyri Metsälä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.10.2020 Vantaanportin K-Rauta Vantaalla saa uuden kauppiaan, kun Jyri Metsälä ottaa tänään vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Vantaanportti on hänen toinen kauppapaikkansa.

”Kauppiasurassa kiinnostavinta on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa visiota tulevaisuuden kaupasta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Vantaanportin K-Raudassa on tehty erinomaista työtä asiakaskokemuksen kehittämisessä, ja on hienoa päästä jatkamaan tätä työtä”, Jyri Metsälä kertoo innoissaan.

Paras asiakaskokemus tavoitteena

Uuden kauppiaan tavoitteena on, että asiakas saa parhaan asiakaskokemuksen Vantaanportissa ja kaupassa on kiva käydä. ”Meille se tarkoittaa asiakkaan yksilöllistä huomioimista, ja henkilökuntaamme on helppo lähestyä. Jokainen asiakasryhmä löytää valikoimastamme itselleen sopivat tuotteet ja ratkaisut”, Metsälä lupaa.

Jyri Metsälällä on rautakaupasta vankka kokemus, jolla hän lähtee luotsaamaan kauppaansa. Ura K-Raudan palveluksessa alkoi myyjänä Kotkan K-Raudassa vuonna 2007, ja sen jälkeen hän on toiminut erilaisissa tehtävissä K-Rauta Oulunkylässä Helsingissä sekä Merituulessa Espoossa. Kauppiasuransa Metsälä aloitti vuonna 2014 Lohjalla, mistä hän siirtyy Vantaalle.    

K-Rauta Vantaanportti työllistää 65 alan ammattilaista. 

Jyri Metsälän perheeseen kuuluu vaimo Luisa ja kissa nimeltä Sheldon. Vapaa-aikanaan Jyri harrastaa erilaista ulkoliikuntaa ja lukee myös mielellään. 

Lisätietoja: K-kauppias Jyri Metsälä, puh. 044 9893072, jyri.metsala@k-rauta.fi

Takaisin ylös