K-Rauta Lahdesjärvi palkittiin vuoden 2020 K-Rautana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.11.2020 KLO 9.30 K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2020 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Lahdesjärvi Tampereelta. Kauppias Tommi Rauma kertoo menestyksen salaisuudeksi sitoutuneen henkilökunnan ja toiminnan kehittämisen asiakastoiveiden mukaisesti.  

K-Rauta Lahdesjärven kauppias Tommi Rauma otti tunnustuksen vastaan iloisen yllättyneenä. ”Tämä on aivan huikea juttu. Iso kiitos huipulle ja sitoutuneelle porukalleni”, Rauma sanoo ja jatkaa: ”Tänä päivänä palvelulla, ammattitaidolla ja tuotteiden hyvällä saatavuudella on ratkaiseva merkitys kaupankäynnissä. Näissä me olemme ilokseni onnistuneet.”

K-Rauta Lahdesjärvellä on noin 40 työntekijää. Kauppa palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita. ”Nyt kysytään etenkin sisäremontointiin ja sisustukseen liittyviä tuotteita, esimerkiksi lattiamateriaaleja, maaleja ja tapetteja. Iltojen hämärtyessä myös valaistuksella on lisääntynyttä kysyntää”, Rauma sanoo. Lahdesjärvellä valaistusratkaisuihin pääsee tutustumaan juuri uusitulla valaistusosastolla.

Ammattirakentajien kohteet ovat siirtyneet syksyn etenemisen myötä sisätiloihin. ”Yritysasiakkaat kysyvät meiltä nyt esimerkiksi erilaisia pintamateriaaleja ja kylpyhuonetarvikkeita. Toki terassien ja pihojen rakentaminen jatkuu edelleen säiden salliessa”, kauppias summaa.

Palkittu K-Rauta keskittyy jatkossakin palvelun ja tuotevalikoiman kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. ”Tunnustus antaa velvollisuuden jatkaa hyvää työtä ja haluamme olla asiakkaiden luottamuksen arvoinen myös jatkossa. Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat tutustumaan ja kertomaan toiveenne valikoimista ja miten voisimme palvella yhä paremmin”, Rauma sanoo.

Vuoden 2020 K-Rauta -tunnustukset julkistettiin 30. lokakuuta. Vuoden K-Raudan valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit. Vuoden 2020 K-Rautana palkittiin K-Rauta Lahdesjärvi.

Lisätietoja: K-kauppias Tommi Rauma, 044 593 5688, tommi.rauma@k-rauta.fi

Takaisin ylös