K-Marketit Kannuksesta ja Kokkolasta palkittiin kunniamaininnalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.1.2020 K-Marketin ketjupäivillä Oulussa tiistaina 14.1. palkittiin kaksi K-Marketia Keskipohjanmaalta kunniamaininnalla. Diplomit saivat K-Market Pollari Kannuksesta ja K-Market Mariankatu Kokkolasta.

Juhlaan oli saapunut noin 100 K-Market-kauppiasta Pohjois-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta, Kainuusta ja Lapista.

Kauppiaspäivillä palkittiin Pohjois-Suomen alueen parhaat K-Marketit ja annettiin kunniamainintoja eri osa-alueilla onnistuneesta kaupanteosta.

Olli ja Terttu Pollarin vetämä K-Market Kannus sai kunniamaininnan hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Kokkolan K-Market Mariankadun kauppias Petri Appelgren palkittiin kunniamaininnalla siitä, että hän osannut sitouttaa asiakkaitaan Plussa-kanta-asiakasohjelmaan.

K-ryhmän Pohjois-Suomen alueen parhaina K-Marketeina palkittiin K-Market Metsokangas Oulusta ja K-Market Taivaltori Taivalkoskelta.

Kuvassa Olli Pollari K-Market Pollarista Kannuksesta.

Lisätietoja:
K-Market Pollari, K-kauppias Olli Pollari, puh. 050 517 0260
K-Market Mariankatu Kokkola, K-kauppias Petri Appelgren, puh. 0400 663 981
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös