K-Market Tapulin kauppiaaksi Kari Auramo

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.9.2020 Helsingin Tapulikaupungissa K-Market Tapulin kauppiaana aloittaa 17.10. kokenut Kari Auramo. K-Market Tapuli on hänen viides kauppansa.

Asiakkaiden luottamuksen hankkiminen on tärkeintä

Kari ryhtyy luotsaamaan K-Market Tapulia jo entuudestaan hyviksi havaituilla opeilla. ”Asiakaskuntaan tutustuminen ja heidän toiveidensa toteuttaminen, näillä eväillä päästään hankkimaan asiakkaiden luottamusta”, Kari listaa. ”Myös lähituotteiden valikoiman ylläpitäminen ja kehittäminen sekä omiin tuotteisiin panostaminen ovat kauppani ykkösjuttuja. Lisäksi kaupan maailmassa tapahtuviin muutoksiin tulee osata reagoida samoin tein.” Hän lisää, että tarvitaan palveluhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. ”Kaupanteko on tiimityötä.”

Kari Auramo on aloittanut kauppiasuransa Espoon Perkkaalla. K-Supermarket-kauppiaana hän on toiminut Kotkassa, Keravalla ja Vantaan Koivuhaassa.

K-Market Tapuli saa Karista hyväkuntoisen kauppiaan. Hän harrastaa jääkiekkoa kauppiaskollegoiden kanssa ja sählyä kaveriporukalla. Perheeseen kuuluu 13- ja 15-vuotiaat pojat, joiden jalkapalloharrastus VJS:ssä pitää hänen lopun vapaa-aikansa aktiivisena.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös