K-Market Kymppi on Keski-Suomen paras K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.1.2020 Keski- ja Itä-Suomen alueen parhaita K-Marketeja palkittiin tiistaina 21.1. K-Market-ketjun kauppiaspäivillä. Keski-Suomen parhaan K-Marketin diplomin pokkasi kauppias Antti Juntunen K-Market Kympistä Jyväskylän Kauppakatu 10:stä.

”Tämä palkinto on meidän yhteinen!”

Kauppias Antti Juntunen iloitsee palkinnosta ja muistuttaa, että yksin ei tätä saa aikaiseksi. ”Tämä palkinto on yhteinen työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. On hienoa, että kaikki tekemämme työ asiakkaiden ja kaupan eteen on huomattu. Olemme kaupastamme hyvin ylpeitä!”.

Palkintoperusteluissa kehuttiin K-Market Kympin liikeideaa, joka on kaupunginosan erityispiirteiden huomioonottaminen ja tyylikkäästi esille tuominen. Kymppi on yläkaupungin kyläkauppa. Asiakastyytyväisyys on myös korkea. Antti ja hänen puolisonsa Johanna ovat luotsanneet K-Market Kymppiä vuodesta 2016.

Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Lisätietoja:
K-Market Kymppi, K-kauppias Antti Juntunen, puh. 050 358 9559
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös