K-Market Hernemäen ja Pihlajaniemen kauppiaaksi Kimmo Kaksonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.6.2020 Kimmo Kaksoselle tulee kaksi uutta K-Marketia Savonlinnasta. K-Market Pihlajaniemi siirtyy hänelle 13.7. ja Hernemäki 20.7. Kimmolla on entuudestaan Savonlinnan K-Market Kirkkokatu.

”Jokainen kolme K-Marketiani tulee erottautumaan asiakkaidensa näköisellä valikoimalla. Paikallisuus on minulle lähellä sydäntä ja suosin lähituottajia ja tavarantoimittajia. Olen myös ahkera somettaja ja kerron mielelläni kauppamme kuulumisia esim. Facebookissa”, kertoo Kimmo.

”Mukava päästä palvelemaan laajemmin Savonlinnan toimintaympäristössä ja omalla kotipaikkakunnalla. Savonlinna on mahtava kaupunki ja asukkaat ihan huippuja. Tervetuloa palveltavaksi, antamaan kehitysideoita ja moikkaamaan kauppiasta sekä henkilökuntaa”, Kimmo kehottaa.

Kimmo on päivittäistavarakaupan tosiammattilainen. Hän on aloittanut kaupan työt Savonlinnan K-Citymarketin kassalla 2001 ja siitä ura on jatkunut saman kaupan ruokapuolen tehtäviin. Kimmolla on suoritettuna esimiehen erikoisammattitutkinto ja K-ruokakauppiasvalmennus. 2014 hän aloitti Neste K Warkaudenportissa kauppiaana ja syksyllä 2019 Savonlinnan K-Market Kirkkokadulla.

Kimmolla on tiedossa töiden puolesta kiireinen kesä ja henkilökohtaisella puolella jännä syksy, hän on menossa silloin naimisiin. Perheeseen kuuluvat avopuolison lisäksi lapset Oliver 2 vuotta ja Tinja 5 vuotta. Vapaa-aikaa hän viettää perheen kanssa sekä veneilee ja pelaa golfia. Tosimielessä hän harrastaa snookeria ja biljardia, kisoja on useita ympäri Suomen vuoden mittaan. Biljardissa hänellä on tavoitteet SM-kisoissa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös