K-Market Hailuodon uudet kauppiaat ovat Teemu Kankainen ja Janika Ristolainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.8.2020 Hailuodon saarella vaihtuu K-Marketissa vahtivuoro, kun Teemu Kankainen ja Janika Ristolainen aloittavat siellä kauppiasuransa 1.9.2020.

”Mahtavilla fiiliksillä olemme lähdössä toteuttamaan pitkäaikaista haavetta omasta kaupasta ja kauppiasurasta”, hehkuttavat Teemu ja Janika.

Liikeideana on: Ei merta edemmäs…

”Tulemme pyrkimään siihen, että asiakkaamme saavat meiltä kaiken, minkä tarvitsevat arkeen ja juhlaan eikä niitä täydy lähteä mantereelta hakemaan”, Teemu antaa asiakaslupauksen. ”Kaupastamme löytyy pieni rautapuolikin, joten meillä on valikoimaa myös rakentamiseen.”

”Tulemme erottautumaan eduksemme erinomaisella palvelulla, osaavalla henkilökunnalla ja kattavilla palveluilla sekä tavaravalikoimilla”, lupaavat uudet kauppiaat.

Vastuullisuus kuuluu Hailuodon K-Marketin jokaiseen päivään. Kiinteistö hyödyntää aurinkoenergiaa paneelien avulla ja saaren omien tuottajien tuotteet saavat kaupasta arvoisensa tilan. ”Tulemme olemaan aktiivisesti mukana saaren tapahtumissa ja järjestämään myös omia tapahtumia asiakkaillemme.”

Teemu on neljännen polven kauppias

Teemu on neljännen polven kauppias. Hänen isopappansa ja –mummonsa ovat pitäneet talouskauppaa Piippolassa ja mummo ja pappa jatkaneet työtä K-kauppias-tittelillä. Teemu on siirtynyt suoraan koulun penkiltä kaupan työhön ja opiskellut työn ohessa. Teemu esittää kiitoksensa kasvattajakauppiaalleen Mika Kemilälle: ”Isot kiitokset Mikalle, joka otti 18-vuotiaan Teemun aikoinaan töihin ja antoi vuosien saatossa enemmän ja enemmän vastuuta kaupan töistä.”

Janika on koulutukseltaan parturi-kampaaja ja kaupan työssä hän ollut vuodesta 2016 saakka K-Supermarket Mimmissä Muhoksella.

Teemun ja Janikan perheeseen kuuluu 2,5-vuotias Patrik-poika sekä kaksi koiraa. Janika harrastaa lenkkeilyä ja kuntosalia, Teemu käy mahdollisuuksien mukaan pelaamassa harrastejääkiekkoa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös