K-Market Haapalehto avataan täysin uutena

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.5.2020 Oulussa K-Market Haapalehto avataan kolmen kuukauden kiinniolon ja remontin jälkeen torstaina 28.5. täysin uutena kauppana. K-kauppiaana Haapalehdossa toimii Jaana Taskila.

Entinen K-Market Haapalehto on uudistettu sananmukaisesti lattiasta kattoon. Vanhasta kaupasta on jääneet vain ulkoseinät ja nekin on maalattu. ”Tällä samalla paikalla on tehty päivittäistavarakauppaa jo 30 vuotta ja nyt voimme ilolla sekä ylpeydellä avata asiakkaillemme täysin nykyaikaisen ja uuden kaupan”, iloitsee Jaana Taskila.

Koska kauppa purettiin alkutekijöihinsä sisältä täysin niin asiakkaat pääsevät ihastelemaan uusinta kauppatekniikkaa. Kaikki kylmää, lämmintä ja valoa vaativat laitteet ovat uusia ja energiaa säästäviä. ”Mistä pidämme kiinni, on se, että kovasti kehuttu palvelumme on ja pysyy erinomaisena”, lupaa Jaana. Asiakastoiveita on kerätty pitkin matkaa ja niitä myös toteutetaan. Muun muassa asiakkaat ovat toivoneet kahviautomaattia ja nyt sellainen jauhaa kahvinpavuista jokaiselle oman kahvin mukaan otettavaksi. ”Uusia palveluita on luvassa vielä lähiaikoina.”

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta pidetään hyvä huoli. Pullonpalautusautomaatin yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun ja kassoille on asennettu pleksit.

Aukioloaikoja myös jatketaan. K-Market Haapalehto on avoinna arkisin klo 7-22, lauantaisin 8-22 ja sunnuntaisin 10-21. Lisäpalveluina kaupasta saa Schenkerin ja Matkahuollon pakettipalvelut sekä Veikkauksen On Line-pelit.

Jaana Taskila on kauppiaana myös K-Market Hönttämäessä ja Pyykösjärvessä.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös