K-duuni-kilpailun voitto tuli Lappeenrantaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.11.2020 K-ryhmän vuoden työnantajakauppias löytyi Lappeenrannasta, kun Harri Mattinen valittiin Vuoden K-työnantajakauppiaaksi viime lauantaina. Sarjan voittaja julkistettiin K-ryhmän yhteisessä digitapahtumassa K-Team Livessä Pyhäinpäivänä 31.10.2020.

Harri Mattinen luotsaa Lappeenrannassa neljää K-ruokakauppaa; K-Supermarket IsoKristiina, K-Marketit Mattila, Tirilä ja Ratakatu.

Kaupan pito on täysin joukkuelaji

Harri Mattinen tunnustaa olevansa häkeltynyt ja varsin ylpeä saamastaan tunnustuksesta ja työyhteisönsä tekemästä työstä. ”Kauppiaskenttä on todella laaja ja meitä K-kauppiaita on todella hieno joukko, enkä oikein saa jäsenneltyä, miksi juuri minä olisin sen kiitettävämmässä asemassa kuin muuta alueemme ja valtakunnallisesti kiitettävää työtä tekevät kollegani”, kommentoi Harri vaatimattomasti.

”On hienoa saada tällainen tunnustus yksilönä, vaikka toki täytyy sanoa että tämä kaupan pito on kyllä käytännössä täysin joukkuelaji, jota me tehdään yhdessä meidän upean henkilökunnan kanssa. En olisi mitenkään pärjännyt näin hienosti yrittäjänä ilman kotoa puolisolta sekä työpaikalta henkilökunnalta saamaani korvaamatonta tukea. Kiitos kaikille jotka ovat tässä toiminnassa päivittäin mukana!”, Harri kiittelee.

”Harri on aivan mahtava pomo”

Otsikko on suora lainaus Harrin saamasta palautteesta, kun häntä oli ehdotettu mukaan Vuoden K-työnantajakisaan. Harria kehutaan työnantajana huomioon ottavaksi, kuuntelevaksi ja henkilökuntaansa arvostavaksi. Hän osaa olla myös vahvasti johtaja. ”Tekee työtään täydellä sydämellä!”, eräs kommentti kertoo. Asiakkaat kiittelevät helposti lähestyttävää hyväntuulista kauppiasta, joka ottaa huomioon ja osaa yllättääkin asiakkaansa hyvillä valikoimilla. Eräässä palautteessa kerrottiin Harrin pelastaneen asiakkaan lähikaupan: ”Kauppias ymmärtää selvästi monipuolisen tarjonnan tärkeyden."

K-duuni -kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 10.8. – 10.9.2020 saatiin yhteensä 1 097 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 601 ja työntekijäsarjaan 496 ehdotusta. K-kauppiasliiton hallitus valitsi kummankin sarjan voittajat.

Lisätietoja:
K-kauppias Harri Mattinen, puh. 040 558 3769, mail: harri.mattinen@k-supermarket.fi
K-kauppiasliitto kenttäpäällikkö Caj Sainio, puh. 040 575 2066, mail: caj.sainio@k-kauppiasliitto.fi
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi

Takaisin ylös