K-Citymarket Loimaan yhteyteen apteekki

K-Citymarket Loimaan palvelut laajenevat. Tavaratalon tiloissa on aloitettu remontti, jossa rakennetaan tilat uudelle kaupan katon alle avattavalle apteekille. Apteekki avataan loppuvuoden aikana.

”Meille on tärkeää, että asiakkaat pystyvät hoitamaan monenlaisia asioita yhdessä paikassa, meidän kattomme alla. Apteekin liiketilaa rakennetaan kaupan sisään, joten yhä monipuolisempi asiointi hoituu yhdellä käyntikerralla. Apteekki saa lisäksi oman sisäänkäynnin”, K-Citymarket Loimaan kauppias Jyrki Koenkytö kertoo.

K-Citymarket Loimaa valikoitui apteekin sijainniksi hyvän saavutettavuutensa vuoksi.

”Loimaalaisten on helppo tulla K-Citymarketiin: sen sijainti on keskeinen, ja parkkitilaa on runsaasti. Esteetön asiointi on tärkeää etenkin apteekeissa, ja K-Citymarketiin ja sen katon alle tulevaan apteekkiin on helppo tulla niin pyörätuolin kuin lastenrattaiden kanssa. Suuressa arvossa on myös erinomainen yhteistyömme kauppiaspariskunnan, Marin ja Jyrkin, kanssa”, apteekkari Mari Vienola sanoo.

Myös itse K-Citymarketin puolella tapahtuu uutta: asiakkaiden kiittelemä Don Padron -pizzapalvelu laajenee myöhemmin syksyllä tarjoamaan myös hampurilaisia.

”Haluamme laajentaa kauppamme palveluita ja myös ruokavalikoimaa entisestään. Asiakkaat ovat pitäneet kovasti pizzoistamme, joita voi ostaa joko mukaan kotiin tai syödä paikan päällä kaupassa. Sama konsepti laajenee myös burgereihin, joten jatkossa meiltä saa myös ravintolatason hampurilaisia. Burgeripiste on tarkoitus avata lokakuun lopussa”, kauppias kertoo.

K-Citymarket Loimaa palvelee remontin ajan täysin normaalisti, ma-pe klo 7-22, la klo 7-20 ja su klo 10-20. Entuudestaan K-Citymarket Loimaalla palvelee Posti.

Takaisin ylös